recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel | zalmtartaar thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Pasta zonder olijfolie munt kaas

Gevonden 168 recepten

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Vislasagne met prei - Allerhande

Lasagne maken met vis? Bekijk deze receptvideo en zie hoe je vislasagne met prei maakt. Vislasagne met prei maken: Verwarm de oven voor op 200 graden. Smelt ...

Penne in een pittige vleessaus

Ingrediënten Porties : 4 500 gr Penne pasta 3 teentjes knoflook - in plakjes gesneden 2 ui en- gesneden 500 gr gehakt - half -om 1 bakje champignons - in[...]

Bron: allrecipes.nl

Gnocchi met witte kool en ham

Ingrediënten Porties : 4 75 gr boter 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 kleine ui, versnipperd 1 (450 gr) witte kool, zonder kern en grof gehakt 450 gr[...]

Bron: allrecipes.nl
Pappardelle met paddestoelen

Ingrediënten Porties : 4 400 gr pappardelle 250 gr paddestoelen (vers of in olie) 200 gr champignonsaus 1 eetlepel boter zoveel als nodig olie zoveel als[...]

Bron: allrecipes.nl
Aardappel gnocchi

Ingrediënten Porties : 72 700 gr bloemige aardappelen 3/4 theelepel zout 1 groot ei 250 gr witte bloem 1 snufje gemalen nootmuskaat Bereidingswijze[...]

Bron: allrecipes.nl
Penne met uiensaus

Ingrediënten Porties : 4 2 theel. plantaardige olie 750 g bruine uien, fijngesneden 3 tenen knoflook, uitgeperst 1 theel. suiker zout 400 g penne (pasta)[...]

Bron: allrecipes.nl
Farfalle met mozzarella en verse tomaten

Ingrediënten Porties : 4 400 g farfalle (pasta) 2½ dl tomatenpastasaus (zonder zout) 175 g tomaten 3 eetl. fijngesneden verse basilicum, in dunne[...]

Bron: allrecipes.nl
Gnocchi van zoete aardappel en nootmuskaat

Ingrediënten Porties : 4 2 grote zoete aardappels (ongeveer 450 gr totaal) 1 teentje knoflook, uitgeperst 1/2 theelepel zout 1/2 theelepel gemalen[...]

Bron: allrecipes.nl
Penne met andijvie en witte bonen

Ingrediënten Porties : 8 500 g penne 1 krop gladde of gekrulde andijvie, gesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 blikje (ca. 400 g) witte[...]

Bron: allrecipes.nl
Vegetarische lasagne

Ingrediënten 2 el olie 600 g Italiaanse roerbakmix 350 g fijngehakt 780 g sugo pastasaus pikant 250 g lasagnebladen 250 g mascarpone 125 g geitenkaas[...]

Bron: ah.nl
Tagliatelle met groene saus

Ingrediënten Porties : 4 225 g jonge spinazie, zonder dikke steeltjes 100 g waterkers, zonder dikke steeltjes 125 g diepvries-doperwten 500 g verse[...]

Bron: allrecipes.nl
Farfalle met rode paprikasaus

Ingrediënten Porties : 6 2 rode paprika's, gehakt 100 ml kippenbouillon handje gehakte verse oregano 1/4 theelepel zout 1/4 theelepel versgemalen zwarte[...]

Bron: allrecipes.nl
Fettuccine met garnalen

Ingrediënten Porties : 6 1 pak (500 gr) fettucine pasta 50 gr boter 500 gr garnalen, gepeld en schoongemaakt 125 ml witte wijn 2 eetlepels limoensap 1/2[...]

Bron: allrecipes.nl
Garnalen Ceviche uit Peru

voor 4 personen 200 gram grijze gepelde garnalen 2 rode uien in dunne ringen gesneden Het sap van 10 geperste limoenen 2 spaanse pepers zonder zaadlijsten en[...]

Bron: smulweb.nl
Macaroni met ham & Asperges

voor 2 personen 120g Macaroni 250g Asperges 250g Paddenstoelen 125g Gekookte Ham 2 Lente-uitjes 1/2 tl plantaardige olie 125 ml Magere Melk 2 1/2[...]

Bron: smulweb.nl
Rendang-woknoedels met paksoi

voor 2 personen 1 struik paksoi (400 g), gesneden; 200 g runderreepjes; 1/2 bakje boemboe rendang vlees; 200 g (wok)noedels; 150 g champignons, in plakjes;[...]

Bron: smulweb.nl
Lasagnette uit de koekenpan

Ingrediënten Porties : 4 450 gr rundergehakt 950 ml water 3 rundvleesbouillonblokjes 7 ongekookte lasagnebladen, in stukken gebroken 1 blik (300 gr)[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy