recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel | zalmtartaar thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Pasta zonder cantharel wortel

Gevonden 24 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Vegetarische lasagne met courgette en[...]

voor 4 personen - 2 courgettes - ca. 12 lasagnebladen (4 lagen) - 100 gram harde geitenkaas in plakken of geraspt - Tomatensaus (1 portie) * Olijfolie * 1[...]

Bron: smulweb.nl
Cannelloni gevuld met pittig lamsvlees

voor 4 personen 400 g lamsgehakt 1 uitgeperst knoflookteentje 1 fijngesneden sjalot 1/2 eetlepel rode currypasta 2 eetlepels gezeefde tomaten 1 theelepel[...]

Bron: smulweb.nl

Cannelloni gevuld met pittig lamsvlees

voor 4 personen 400 g lamsgehakt 1 uitgeperst knoflookteentje 1 fijngesneden sjalot 1/2 eetlepel rode currypasta 2 eetlepels gezeefde tomaten 1 theelepel[...]

Bron: smulweb.nl
Ravioli`s met dadels, sjalot, champignons,[...]

voor 4 personen 500 gr. Bloem 3 Eieren 1 eetl. Olijfolie 2 theel. Zout Vulling: 100 gram Champignons 1 Sjalot 40 gram Dadels 20 gram Gedroogde perziken 20[...]

Bron: smulweb.nl
Oven-gnocchi met paddenstoelen

Een lekker gerecht uit de Allerhande voor deze tijd van het jaar. Door de paddenstoelen en spekjes krijg je echt een herfstgevoel. Gnocchi kun je tegenwoordig[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl
Lasagne met Paddestoelen.

Een mooie variatie op de traditionele lasagne. Serveer er een lekkere frisse salade bij met rucola en misschien een lekker Italiaans wijntje en je avond kan[...]

Bron: thuisindekeuken.blogspot.nl
Tortellini met ricottavulling in tomatensaus

Dit is alweer mijn tweede foodblogswap, waarbij foodbloggers elke maand koken van een ander blog. Deze maand kook ik van het blog van Nienke, love4food.nl .[...]

Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl
Pompoenravioli in champignonsaus

Sinds precies een week ben ik de gelukkige eigenaresse van een pastamachine. Een paar maanden geleden heb ik voor het eerst zelf pasta gemaakt. De tortellini[...]

Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl
Oven-gnocchi met paddenstoelen

Ingrediënten 500 g gnocchi 200 g spekreepjes 1 teen knoflook 2 sjalotten 200 g paddenstoelen voor vlees (bakje à 200 g) 250 g kastanjechampignons 25 g[...]

Bron: ah.nl
Gnocchi met morieljes

Gnocchi is een Italiaanse pasta-soort. Je spreekt het uit als ‘njokki’. Het woord gnocchi , meervoud van het Italiaanse gnocco , betekent[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl
Gnocchi met morieljes

Gnocchi is een Italiaanse pasta-soort. Je spreekt het uit als ‘njokki’. Het woord gnocchi , meervoud van het Italiaanse gnocco , betekent[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl
Geitenkaas - Champignon Ravioli

250 gr patentbloem, zout, peper, 2 el olijfolie , 250 g fijne champignons ,3 eieren, 250 g geitenkaas , 1 pakje 8-kruidenmix (diepvries) , 1 teen knoflook ,1[...]

Bron: smulweb.nl
Ravioli met ricotta-rucola en salieboter

voor 6 personen Basisrecept pasta - 250 gram semolina meel - 250 gram patent tarwebloem - 8 eidooiers - 3 eieren - evt scheutje olijfolie - snufje zout[...]

Bron: smulweb.nl
ravioli met groenten-notenvulling en[...]

voor 4 personen 4 eieren, 425 g bloem (liefst semola), zout, 11/2 el olie, 250 g broccoli, 1/6 selderijknol (ca 100g), 1 bakje kastanjechampignons, 1 ui, 4 el[...]

Bron: smulweb.nl
ravioli d'anatra con porcini

voor 4 personen * pasta: 150gr farina di semola di grano duro; 100-150ml eigeel; scheutje olijfolie; beetje zout. ** ravioli vulling: 40gr gerookte[...]

Bron: smulweb.nl
canneloni gevuld met kruidenricotta

voor 4 personen Canneloni kant en klaar ( anders zelfgemaakt met 200 gram bloem en twee eieren ), 500 gram ricotta, verse italiaanse kruiden zoals tijm,[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy