Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
* 350 gr bloem * 3 eieren * 2 el water * snuf zout Vulling: * 250 gr ricotta, uitgelekt * 50 gr parmezaanse kaas Voorbereiding Maak het deeg, mocht je niet[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 gr penne rigate 1 ui 1 stronk broccoli 250 gr cherrytomaatjes 1 eetlepel verse oregano 450 gr rundergehakt 1 eetlepel Bertolli Vloeibare[...]
Bron: smulweb.nl* 350 gr bloem * 3 eieren * 2 el water * snuf zout Vulling: * 250 gr ricotta, uitgelekt * 50 gr parmezaanse kaas Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 gr penne rigate 1 ui 1 stronk broccoli 250 gr cherrytomaatjes 1 eetlepel verse oregano 450 gr rundergehakt 1 eetlepel Bertolli Vloeibare[...]
Bron: smulweb.nlIk wou deze lasagne eten, maar de spinazie was niet goed meer. Dus het werd een blik in de koelkast en gelukkig had ik nog broccoli en nadat de radartjes in[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 350 g broccoli 150 g zongedroogde tomaten (pot 295 g) 300 g penne rigate (zak 500 g) 450 g bladspinazie deelblokjes (diepvries) 2 eieren 250[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g penne rigate (pasta) 2 rode uien 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olijfolie 1 schaaltje roerbakstukjes (175 g, Tivall) ½ zak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 1 teen knoflook (in dunne plakjes) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1 pak verse lasagnebladen (250 g) 1 prei (gewassen) 1/2 pak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 broccoli 250 g kastanjechampignons (schoongemaakt) 1 gele paprika (in grove stukken) 2 uien (in dunne partjes) 2 teentjes knoflook (in[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 20 gram basilicum, grof gehakt 150 gram ricotta 4 zongedroogde tomaatjes, fijngehakt 1 ei, gesplitst Versgemalen peper Zout 40 ronde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 gram basilicum, grof gehakt 150 gram ricotta 4 zongedroogde tomaatjes, fijngehakt 1 ei, gesplitst Versgemalen peper Zout 40 ronde[...]
Bron: smulweb.nl