Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 64 recepten
voor 10 personen * 1 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) * 2 bollen mozzarella in fijne plakjes gesneden * 250 g gepelde garnalen Pastadeeg: Je kan[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 500 g aardappel, geschild, gekookt en fijngeprakt 3 el cottage cheese, door een zeef gedrukt 5 lente-uitjes, in dunne ringetjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 Voor de yoghurtsaus: 500 ml yoghurt 1 eetlepel knoflook, fijngehakt 1/2 theelepel zout Voor de ravioli: 265 gr witte bloem 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 450 gr gedroogde lasagnebladen 20 ml olijfolie, apart te verwerken 1 blikje gepelde tomaten 1 ui, grof gehakt 2 wortels, grof[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 20 ravioli's Voor de pasta 250 g bloem Een snufje zout 1 theelepel olijfolie 2 eieren 2 eetlepels water Voor de vulling 230[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Ingrediënten * 300 g bloem * 3 eieren, losgeklopt * 4 eetlepels olijfolie * voor de vulling * 250 g ricotta * 2 eetlepels versgeraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 100 ml olijfolie, 15 blaadjes salie, uit zakje verse Italiaanse kruiden mix), 2 braadworsten (Biologisch), 250 g ricotta (kaas), 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen Voor de Pasta 300 gram pastameel 3 kakelverse eieren Voor de Cherrytomatensaus 250 ml extra vergine olijfolie 32 cherrytomaten, horizontaal[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - een pak cannelloni - zout, peper - 3 el olijfolie - 25 g boter - 25 g bloem - 2½ dl volle melk - 1 dl slagroom - 125 g versgeraspte[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 6 personen 2 uien 2 teentjes knoflook 1 kg rundergehakt 3-4 el olijfolie 2 el tomatenpuree 2 blikken (gepelde) tomaten (800g) zout en peper 500 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten * 300 g bloem * 3 eieren, losgeklopt * 4 eetlepels olijfolie * voor de vulling * 250 g ricotta * 2 eetlepels versgeraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 100 ml olijfolie, 15 blaadjes salie, uit zakje verse Italiaanse kruiden mix), 2 braadworsten (Biologisch), 250 g ricotta (kaas), 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 250 gram bloem - 1 groot of 2 kleine eieren - 300 gram spinazie - 150 gram ricotta - 2 teentjes knoflook - zout en peper - 100 ml room -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 250 gram bloem - 1 groot of 2 kleine eieren - 300 gram spinazie - 150 gram ricotta - 2 teentjes knoflook - zout en peper - 100 ml room -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. Bloem 3 Eieren 1 eetl. Olijfolie 2 theel. Zout Vulling: 100 gram Champignons 1 Sjalot 40 gram Dadels 20 gram Gedroogde perziken 20[...]
Bron: smulweb.nlDoor de zoete smaken valt dit gerecht ook goed in de smaak bij kinderen. Het is echt een klassieker. We maken deze vulling voor ravioli nu al bijna tien jaar.[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl