Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 39 recepten
Ingrediënten Porties : 6 olijfolie restjes pasta met tomatensaus 1 1/2 bal scamorza of mozzarella, in blokjes gedroogde rode chilivlokken naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlEn wat er dan nog over is gebleven van deze tomatensalade, wordt met de handen fijngeknepen (zodat de verrukkelijke tomatensap- pen zich goed kunnen vermengen[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 250 gr droge lasagne 500 gr gemengd gehakt of kippegehakt 300 gr gekookte ham 250 ml Lichte Room (20% vet) 1/2 L melk 500 gr tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 plakken mager rookspek + 2 middelgrote uien 2 tenen knoflook 2 winterwortels 2 stengels bleekselderij olijfolie 2 tl gedroogde oregano 500 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 100 gr boter 3 eetlepels olijfolie 8 grote tenen knoflook, fijngehakt 750 gr verse asperges 100 gr gesneden verse champignons 55[...]
Bron: allrecipes.nlGoedemiddag!! Gisteravond heb ik voor het eerst sinds m'n gebroken arm echt alleen in de keuken gestaan en pfoe, dat was vermoeiend! Ik maakte een lasagne met[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlAfscheid van een collega… Een paar weken geleden nam een collega helaas afscheid. Zij nodigde iedereen van onze afdeling uit voor een lunch. En wat voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe bewuste eter is vast al op de hoogte van het bestaan van courgetti. Maar voor wie deze briljante pasta vervanger nog niet ontdekt heeft: je vervangt de[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlIn de koelkast lagen allerlei restjes zoals een paar kastanjechampignons, een half bakje mascarpone en een paar wortels. Laat er in de Delicious van deze maand[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlGnocchi kun je zelf maken, maar is dat best veel werk. Onlangs zag ik gnocchi in het koelvak van de supermarkt liggen, dus die eens meegenomen. De[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDit is alweer mijn tweede foodblogswap, waarbij foodbloggers elke maand koken van een ander blog. Deze maand kook ik van het blog van Nienke, love4food.nl .[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlGnocchi is een Italiaanse pastasoort. Het woord Gnocchi, meervoud van het Italiaanse Gnocco, betekent "klont". De Aziatische varianten worden vaak met het[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlVanavond was het nog meer genieten dan gisteren van de gemaakte sugo! De dag erna zijn de smaken nog meer ingetrokken en is het La Dolce Vita in piu :-). Wat[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlVanavond eet ik in mijn eentje omdat Peter weer begonnen is met het oefenen met zijn bedrijfsband en ik heb voor mezelf een lekkere pan spaghetti gemaakt met[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nl