Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 132 recepten
voor 4 personen 2 blikjes tonijn (op olie) 300 g verse spinazie 3 eetl. olijfolie zout 12 cannelloni 100 g extra belegen geraspte kaas Voorbereiding Laat de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 blikjes tonijn (op olie) 300 g verse spinazie 3 eetl. olijfolie zout 12 cannelloni 100 g extra belegen geraspte kaas Voorbereiding Laat de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 groentebouillonblokje 600 g verse zalm 600 g diepvriesspinazie à la crème 1 citroen, uitgeperst 200 ml crème[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 2 uien - 750 gram (Roma)tomaten - 4 eetlepels rode pesto - 1 bakje AH pastasaus Carbonara (versafdeling) - een pakje verse lasagnebladen -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g zalmfilet 2 courgettes 1 potje zwarte olijven zonder pit (240 g) 3 eetlepels olijfolie 1 pak mix voor lasagnesaus tradizionale (133 g)[...]
Bron: smulweb.nl500 gram Grand'Italia Penne Rigate 2 potten Grand'Italia Toscana 4 zalmfilets 1 kleine fijngesnipperde venkelknol 1 snufje peper 1 snufje zout[...]
Bron: smulweb.nl400 gram Grand`Italia Penne Rigate 1 pot Grand`Italia Di Mare saus (400g) 300 gram schaal/schelpdieren (garnalen, mosselen en krabsticks) 100 ml witte wijn 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr. penne rigate (zak 500 gr.) 600 gr. zalmfilet. 2 eetl. olijfolie. 1 pot groene olijven zonder pit. 1 zakje verse basilicum. 1 bakje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 blikken (rode) zalm van ± 200 g 300 g penne rigate 300 g broccoli, in kleine roosjes 3 bosuitjes 4 tomaten 200 g hüttenkäse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 mini witloofjes (uit de volle grond) 12 raviolivellen 150 g shii-take′s 150 g oesterzwammen 1 sjalot 150 g witte champignons 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram spaghetti of dunne lintpasta - zout, peper - 600 gram witte asperges - 3 lente-uitjes - 1 el olijfolie - 3 el boter - 2 dl[...]
Bron: smulweb.nl500 gram Grand'Italia Tagliatelle all`uovo 1 eetlepel Grand'Italia Capperi (kappertjes) 3 dl room 300 gram zalm, in stukken gesneden 1 blokje[...]
Bron: smulweb.nl