Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 97 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 1 ui, fijngesneden 2-3 teentjes knoflook, fijngesneden 2 el fijngehakte peterselie 250 ml droge[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 3 eetlepels (45 ml) olijfolie 70 g Pancetta, in dobbelsteentjes 1 middelgrote ui, gesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr linguine 2 venkel's 300 gr gerookte zalm, in reepjes 2 teentjes knoflook, uitgeperst 4 eetlepels olijfolie 100 ml droge[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 Voor de ravioli 300 gr witte bloem 3 eieren zout Voor de vulling 250 gr champignons, in kleine stukjes gesneden 250 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 125 gr bosuitjes, gesnipperd 1 dl droge witte wijn, hoeft niet duur te zijn blokje voor visbouillon, of groentebouillon 125 gr[...]
Bron: allrecipes.nl400 gram Grand`Italia Penne Rigate 1 pot Grand`Italia Di Mare saus (400g) 300 gram schaal/schelpdieren (garnalen, mosselen en krabsticks) 100 ml witte wijn 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 g volkoren penne; 2 eetlepels olijfolie; 2 tenen knoflook, in dunne plakjes; 600 g broccoli, in kleine roosjes; 1 schaal gerookte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram Tagliatelle Nero di Seppia (zwarte tagliatelle) zout 250 ml slagroom 1/2 visbouillontablet 2 eetlepels droge witte wijn 10 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Olijfolie 150 gram (grot) champignons 1 teentje knoflook 200 gram gerookte zalmsnippers 300 ml (kook) room glas witte wijn 2 eetlepels vers[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - - portie vers gedraaide spaghetti voor 4 personen (ca. 400 gram)- - versgemalen peper en (zee)zout (extra vergine) olijfolie 1 sjalotje,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram spaghetti (liefst verse uit de koeling) 200 gram verse tonijnfilet 4 rijpe tomaten (Pomodori) 50 gram rucola 2+1 eetlepels olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1/2 dl olijfolie, 2 teentjes knoflook fijngesneden, 2 peperochini (gedroogde pepertjes) verkruimeld, 4 ansjovisjes fijngesneden, 8[...]
Bron: smulweb.nlVoor de canneloni met vulling: - 20 canneloni buizen - 5 pp - 500 gram verse bladspinazie - 500 gram zalmfilet (diepvries mag) - 1 grote sjalot - 25 gram[...]
Bron: smulweb.nl