Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 159 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 (500g) pak farfalle pasta klontje boter 200ml halfvolle melk 4 eetl pesto 200g verse spinazie, fijngesneden 100g champignons,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 g zalmfilet, ontveld 4 1/2 dl visbouillon 1 klein bosje dille 6 zwarte peperkorrels geraspte schil en sap van 1 citroen 750[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 g tagliatelle (lintpasta) 250 g dunne groene asperges, in stukjes van 3 cm 125 g diepvriestuinboontjes 1 dl magere crème[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 g zalmfilet, zonder vel geraspte schil en sap van 1 citroen 2 el fijngehakte verse dille 350 g linguine 225 g worteltjes, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 (500 gr) pot bolognese pastasaus 2 (400 gr) blikjes tonijn, uitgelekt en in stukjes 250 gr lasagnebladen 1 liter bechamelsaus[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 125 gr bosuitjes, gesnipperd 1 dl droge witte wijn, hoeft niet duur te zijn blokje voor visbouillon, of groentebouillon 125 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 2 uien - 750 gram (Roma)tomaten - 4 eetlepels rode pesto - 1 bakje AH pastasaus Carbonara (versafdeling) - een pakje verse lasagnebladen -[...]
Bron: smulweb.nl400 gram Grand`Italia Penne Rigate 1 pot Grand`Italia Di Mare saus (400g) 300 gram schaal/schelpdieren (garnalen, mosselen en krabsticks) 100 ml witte wijn 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 blikken (rode) zalm van ± 200 g 300 g penne rigate 300 g broccoli, in kleine roosjes 3 bosuitjes 4 tomaten 200 g hüttenkäse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 mini witloofjes (uit de volle grond) 12 raviolivellen 150 g shii-take′s 150 g oesterzwammen 1 sjalot 150 g witte champignons 1 dl[...]
Bron: smulweb.nl500 gram Grand'Italia Tagliatelle all`uovo 1 eetlepel Grand'Italia Capperi (kappertjes) 3 dl room 300 gram zalm, in stukken gesneden 1 blokje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram Tagliatelle Nero di Seppia (zwarte tagliatelle) zout 250 ml slagroom 1/2 visbouillontablet 2 eetlepels droge witte wijn 10 gram[...]
Bron: smulweb.nl