Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
voor 4 personen 400 gram penne 200 gram spinazie (diepvries) 4 anjovisfilets 1 ui 2 teentjes knoflook 300 gram di Mozzarella di Bufala Campana 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 (500g) pak farfalle pasta klontje boter 200ml halfvolle melk 4 eetl pesto 200g verse spinazie, fijngesneden 100g champignons,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 groentebouillonblokje 600 g verse zalm 600 g diepvriesspinazie à la crème 1 citroen, uitgeperst 200 ml crème[...]
Bron: smulweb.nlVoor de canneloni met vulling: - 20 canneloni buizen - 5 pp - 500 gram verse bladspinazie - 500 gram zalmfilet (diepvries mag) - 1 grote sjalot - 25 gram[...]
Bron: smulweb.nlVoor de canneloni met vulling: - 20 canneloni buizen - 5 pp - 500 gram verse bladspinazie - 500 gram zalmfilet (diepvries mag) - 1 grote sjalot - 25 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 groentebouillonblokje 600 g verse zalm 600 g diepvriesspinazie à la crème 1 citroen, uitgeperst 200 ml crème[...]
Bron: smulweb.nlNet als heel veel andere foodbloggers heb ik een hekel aan zakjes en pakjes. Hoe vaak doe ik iets met een zakje of pakje vraagt uw zich af? Nooit meer. Vroeger[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlTagliatelle met zalm Ingrediënten (voor 2 personen) Zelfgemaakte tagliatelle 2 stukjes zalm 300 gram spinazie 1 bakje Boursin cuisine 1 handje pijnboompitjes 2[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comLasagne behoort toch wel tot één van mijn favoriete gerechten. Je kunt variëren met ingrediënten, van standaard bolognese tot zalm & spinazie of - zoals[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 350 g schelpjespasta (biologisch) 2 el pijnboompitten 1 ui 390 g tonijnmoot in water (blikje à 195 g) 2 el olijfolie 600 g spinazie 225 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g farfalle 1 citroen 3 stukken zalmfilet (van 125 g) 25 g boter chilipeper (molentje) 3 el olijfolie 2 tenen knoflook (in plakjes) 3[...]
Bron: ah.nlWat ben ik dol op lasagne! In de begin tijden van mijn allergie was het een hele opgave om dit te maken, nu is het nog steeds niet in 30 minuten klaar maar dat[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comWat ben ik dol op lasagne! In de begin tijden van mijn allergie was het een hele opgave om dit te maken, nu is het nog steeds niet in 30 minuten klaar maar dat[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comDit keer hebben we een gerecht voor liefhebbers van pasta- en visgerechten, namelijk pasta carbonara met spinazie en tonijn. Het recept voor deze pasta is[...]
Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nlvoor 4 personen -300 g bladspinazie (grof gehakt) -1 ui (fijn gesnipperd) -2 tenen knoflook (klein gesneden) -1 el olijfolie -1 dl slagroom -zout, peper,[...]
Bron: smulweb.nl