Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Voor de canneloni met vulling: - 20 canneloni buizen - 5 pp - 500 gram verse bladspinazie - 500 gram zalmfilet (diepvries mag) - 1 grote sjalot - 25 gram[...]
Bron: smulweb.nlVoor de canneloni met vulling: - 20 canneloni buizen - 5 pp - 500 gram verse bladspinazie - 500 gram zalmfilet (diepvries mag) - 1 grote sjalot - 25 gram[...]
Bron: smulweb.nlDit receptje stond al lang op mijn TO DO-lijstje. Al van voor nieuwjaar... Ik had alles al in huis gehaald, maar het kwam er maar niet van. Aangezien ik toch[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk zag al een hele tijd terug dit recept in Gino's pasta staan en het stond op mijn lijstje van moet ik zeker maken en vandaag was eindelijk die dag gekomen.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlSpaghetti koken. Ricotta mengen met peterselie, makreel (uit blokje), peper & zout, citroenrasp en citroensap. Alles goed mengen. Eet smakelijk! Ook erg[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten 1 kg witte asperges 250 g penne rigate (zak à 500 g) 1 citroen 250 g verse zalmfilets 100 g ricotta 15 g basilicum (zakje) zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 2 el olijfolie 600 g bladspinazie 75 g geraspte oude kaas 250 g ricotta (kaas) 1 tl nootmuskaat 2 schalen warmgerookte zalmsteaks (4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g farfalle (pasta, 500 g) 1 citroen (schoongeboend) 2 blikjes tonijnstukken in zonnebloemolie (a 185 g) 2 courgettes 2 tenen knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g zalmfilet (of zalmhaasjes) 400 g tomatenblokjes (blik) 2 el citroensap 12 cannelloni 400 ml visbouillon (van tablet) 250 g ricotta 50[...]
Bron: ah.nlEr is een tijd geweest dat ik mijn moeder iedere maand wel een keer vroeg om dit pastagerecht. Toentertijd gevuld met tomatensaus en tonijn. Gretig hielp ik[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comHello again:) Maandagavond had ik onwijs veel zin in zalm, maar dat mocht niet echt vanwege Meat Free Monday. Nu weet ik nooit echt of je op vleesvrije maandag[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlAfgelopen weekend maakten we zelf tortellini. En met succes! Tijdens het Food Film Festival , dat eind maart in Amsterdam gehouden werd, sleepte ik mijn[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl100 gram semolina 100 gram bloem tipo 00 2 eieren geklutst 250 gram kastanje champignons 150 gram oesterzwammen in stukken gescheurd 125 gram ricotta 100 ml[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlRicotta met grijze garnaaltjes, beetje peper en zout, fijngehakte rucola, stukjes knoflookstengel en pijnboompitten. Dat moet de vulling worden van de éérste[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 2eetl. Olijfolie 1 gesnipperde ui 600 Gr. Panklare spinazie of 450 Gr. Gehakte diepvries spinazie 250 gr. Ricotta 75 Gr. Geraspte oude kaas[...]
Bron: smulweb.nl