Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 2 75 gr penne pasta 2 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook, fijngehakt 4 eetlepels ui, fijngesneden 125 ml witte wijn 1/4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 3 eetlepels (45 ml) olijfolie 70 g Pancetta, in dobbelsteentjes 1 middelgrote ui, gesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 g spinazie, panklaar 5 eetl. olijfolie 2 teentjes knoflook, geperst 3 citroenen zout en versgemalen peper 400 g diepvrieszalm (Vismarine),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g spinazie, panklaar 5 eetl. olijfolie 2 teentjes knoflook, geperst 3 citroenen zout en versgemalen peper 400 g diepvrieszalm (Vismarine),[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g penne rigate 2 aubergines 4 boerenmetworsten 2 el olie 370 g basis voor pastasaus Italiaanse kruiden 1 citroen 10 g peterselie 120 g[...]
Bron: ah.nl1 grote courgette in reepjes, bosje bascilicum, 1 ui fijn gesnipperd, 2 tenen knoflook, 25 gram Parmezaanse kaas, klein bekertje slagroom, handje[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl400 gram penne, 25 gram parmezaanse kaas (optineel), bosje bascilicum, halve groene peper, zaadjes verwijderd, 2 tenen knoflook, 50 gram ongezouten en gepelde[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlMijn zus van The blog de Clementine was dolenthousiast over dit recept van de Michelinsterrenkok (7 sterren) Bruno Barbieri. En ze heeft gelijk, zelfs mijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 400 g penne of een andere pastasoort 500 g rijpe tomaten, in blokjes 4 lente-uien, versnipperd 175 g artisjokharten uit blik of[...]
Bron: allrecipes.nlMeng voor de pesto rucola, een teen knoflook, een handje gehakte pistachenoten, een halve eetlepel citroensap en parmezaanse kaas in een keukenmachine en voeg[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comVandaag een gemakkelijk receptje van Marley Spoon gemaakt dat zo lekker was dat ik het gelijk even opsla, zodat we hier vaker van kunnen genieten. Ik heb er[...]
Bron: cressidabakt.blogspot.nl