Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
voor 4 personen -200 g (voor saus) + 100 g (om te gratineren) Brugge Rodenbach Kaas -300 g gekookte ham in reepjes gesneden -500 g macaroni -150 g boter -150[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr geschilde, schone pompoen 2 el olijfolie 2 kipfilets 1 tl gehakte rozemarijn 2 el (geroosterde) pijnboompitten 200 gr verse ricotta 12[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 400 g zalmfilet, ontveld 4 1/2 dl visbouillon 1 klein bosje dille 6 zwarte peperkorrels geraspte schil en sap van 1 citroen 750[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 50 gr boter 50 gr bloem 600 ml hete melk 175 gr gorgonzola, of andere blauwschimmelkaas snufje nootmuskaat 12 lasagnebladen (die[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 gr geschilde, schone pompoen 2 el olijfolie 2 kipfilets 1 tl gehakte rozemarijn 2 el (geroosterde) pijnboompitten 200 gr verse ricotta 12[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 8 rauwe grote garnalen, gepeld, staart eraan gelaten en schoongemaakt 4 eetlepels bloem 1 theelepel zout en peper 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 4 350 gr ricotta 120 gr spinazie, geblancheerd en gesneden 80 gr fijngeraspte Parmezaanse kaas 1 ei, losgeklopt zout en peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlMachtig hapje om te zien, hè? Nou, ik kan jullie gerust stellen: dat is het ook. Al die kaas, de boter en de pasta maken er beslist geen calorie-arm gerecht[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comNa een uitgebreide maaltijd zoals ik mijn gasten afgelopen weekend voorzette, was een licht dessertje op zijn plaats. Dit is er ook zo eentje uit de 'oude'[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit is alweer mijn tweede foodblogswap, waarbij foodbloggers elke maand koken van een ander blog. Deze maand kook ik van het blog van Nienke, love4food.nl .[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk zit hier met prachtig uitzicht op Montenegrijnse bergen en de witte wijn, de pivo (bier) en watermeloen (die hier bijna gratis is, 10 cent per kilo!) hangen[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlNet als heel veel andere foodbloggers heb ik een hekel aan zakjes en pakjes. Hoe vaak doe ik iets met een zakje of pakje vraagt uw zich af? Nooit meer. Vroeger[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIk zag al een hele tijd terug dit recept in Gino's pasta staan en het stond op mijn lijstje van moet ik zeker maken en vandaag was eindelijk die dag gekomen.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl