Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen 400 gr spaghetti 800 gr grote rauwe garnalen 6 teentjes knoflook (fijn) 8 kleine roma tomaten 3 el verse basilicum (gesnipperd) Olijfolie 2 e[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 150 gr penne pasta 4 eetlepels rode wijnazijn 1 eetlepel citroensap 2 teentjes knoflook, geperst 2 theelepels gedroogde oregano[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 pak (500 gr) penne pasta een flinke klont boter 1/2 fijngehakte rode ui 2 fijngesneden teentjes knoflook 500 gr kipfilet, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 2-3 teentjes knoflook - olijfolie of zonnebloem olie - oregano - verse basilicum blaadjes (of anders basilicum gesneden) - 3 blikken gepelde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 2-3 teentjes knoflook - olijfolie of zonnebloem olie - oregano - verse basilicum blaadjes (of anders basilicum gesneden) - 3 blikken gepelde[...]
Bron: smulweb.nlDit is alweer mijn tweede foodblogswap, waarbij foodbloggers elke maand koken van een ander blog. Deze maand kook ik van het blog van Nienke, love4food.nl .[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHeb je gisteren ook voetbal gekeken, Nederland tegen Chili? Wat speelde Nederland goed he! We hebben genoten van de wedstrijd. Voor bij de wedstrijd had ik[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlDie boter! Onthoud die even, want de rest van het recept is minder kritisch en daar kan je alle kanten mee uit. De pistacheboter is feitelijk een pesto op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNog een recept uit de laatste Allerhande. Het licht bittere smaakje van de witlof zorgt voor een frisse smaak. 250 gr tagliatelle 125 gr spekreepjes 1 teentje[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlNa een zeer natte zomer opeens een heerlijke nazomerdag. Zo lekker dat we zelfs buiten hebben gegeten. En op het menu stond ook nog eens iets zomers:[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet lijkt zo makkelijk, maar hoe maak je een saus die in je geheugen blijft. En pasta is ook zo iets, verse is heerlijk, maar gedroogde kan ook heerlijk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlMijn zus van The blog de Clementine was dolenthousiast over dit recept van de Michelinsterrenkok (7 sterren) Bruno Barbieri. En ze heeft gelijk, zelfs mijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 400 g penne of een andere pastasoort 500 g rijpe tomaten, in blokjes 4 lente-uien, versnipperd 175 g artisjokharten uit blik of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Canneloni kant en klaar ( anders zelfgemaakt met 200 gram bloem en twee eieren ), 500 gram ricotta, verse italiaanse kruiden zoals tijm,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Canneloni kant en klaar ( anders zelfgemaakt met 200 gram bloem en twee eieren ), 500 gram ricotta, verse italiaanse kruiden zoals tijm,[...]
Bron: smulweb.nl