Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten 300 g groene en witte tagliatelle (zak) 300 g gerookte zalmfilet (pakje à 100 g) 2 sjalotten 2 el olijfolie 200 ml crème fraîche 200 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g spaghettini 418 g wilde roze zalm (blikje) 1 ui 1 courgette 2 el olijfolie 2 el pesto rosso 200 g crème fraîche 100 ml kraanwater[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, a 500 g) ½ blikje ansjovisfilets in olijfolie (a 46 g) 1 ui (fijngesneden) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g tagliatelle met ei (pasta, zak 500 g) 3 el olijfolie 1 duopak magere spekreepjes (250 g) 2 rode uien (in halve ringen) 1 pak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el olijfolie 400 g stamppotmix groene kool met prei en peen 100 ml droge witte wijn 200 g tuinerwten (diepvries) 300 g tagliatelle 1[...]
Bron: ah.nlTerwijl ik langs de groenteboer liep zag ik vanuit m'n ene ooghoek raapsteeltjes en met m'n andere tuinbonen … ach zulke lentegroentes. Op het[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIk maak graag gebruik van mijn spiraalsnijder en meestal neem ik daarvoor een courgette. Dat gaat perfect en zo eet je ongemerkt meer groente en minder pasta.[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlOp de gezondheidsbeurs was er vorige maand gelegenheid om de producten van Seamore te proeven. Hoewel ik het merk kende van naam en het had zien staan in de[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIn de zomer is er een maaltijd die nogal vaak op tafel komt: pasta met gebakken groentjes (courgette, paprika, tomaat,...) en eventueel een zelfgemaakte pesto.[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIndonesische macaroni – ja, dat moest ik hier thuis ook al uitleggen. Maar het kwam door een jaren-80 recept, dat ik ergens in een boekje tegenkwam en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 350 g penne of andere pasta 175 g jonge asperges 175 g sperziebonen, schoongemaakt en in stukken van 3 cm 175 g vers gedopte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400-500 gr couscous 1/2 l kippenbouillon 50-75 gram gele rozijnen 1 pijpje kaneel 250 grdunne sperzieboontjes of haricots verts in stukjes[...]
Bron: smulweb.nlVoor de Penne pesto: 300 g penne 5 eetl pijnboompitten 1 theel grof zeezout 3 eetl vers basilicum, fijngehakt (of 3 eetl gedroogd) 4 eetl extra vierge[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400-500 gr couscous 1/2 l kippenbouillon 50-75 gram gele rozijnen 1 pijpje kaneel 250 grdunne sperzieboontjes of haricots verts in stukjes[...]
Bron: smulweb.nlVoor de Penne pesto: 300 g penne 5 eetl pijnboompitten 1 theel grof zeezout 3 eetl vers basilicum, fijngehakt (of 3 eetl gedroogd) 4 eetl extra vierge[...]
Bron: smulweb.nl