Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Variatie, daar hou ik wel van. Niet op elke dag van de week standaard een bepaald gerecht maken. Daarom in de Keuken van Johanna niet standaard woensdag -[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHi there! Vanavond at ik een leftover-maaltje van dingetjes die ik allemaal nog in huis had. Dat is zo makkelijk aan vegetarisch eten op maandag; vaak kun je[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHallo! Veel mensen in m'n omgeving zijn altijd maar bezig met gezond eten en de lijn en slank worden/zijn/blijven. Ik niet zo en ik vind het eigelijk ook maar[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDe bewuste eter is vast al op de hoogte van het bestaan van courgetti. Maar voor wie deze briljante pasta vervanger nog niet ontdekt heeft: je vervangt de[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlHeel lang had ik geen lasagne meer gemaakt. Ik was er niet zo enthousiast over, omdat ik het gewoon zag als pasta gegaard in de oven in plaats van in een pan,[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlHet wordt langzaam tijd om je druk te maken over je vegetarische kerstdiner! En aangezien vegetarische kerstinspiratie nogal schaars is, lijkt het me leuk om[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlDeze is op aanvraag, ;). Simpel gerecht, overheerlijk! Je hebt er veel variaties op. Wij blijven hier toch favoriet van deze versie. *** Wat heb je nodig:[...]
Bron: Loup-je.blogspot.beDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHeerlijk, heerlijk, heerlijk, deze lasagne van adukibonen. De adukiboon is een kleine donkerrode, ronde boon afkomstig uit Japan. In China geldt de adukiboon[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlHerfst het is toch écht samen met de winter mijn favoriete seizoen! De kleuren van de bomen, de geur als je door het boos dwaalt, de regenachtige zondagen,[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlLasagne wordt bij voorkeur gemaakt met h.o.h-gehakt; van rund en varken om precies te zijn. Ik zeg het er maar even bij, voor het geval je je h.o.h gehakt bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHet eerste gerecht wat ik ooit leerde maken is een gerecht waar volgens mij de meeste mensen mee zijn begonnen; pasta met een tomatensaus. In het begin greep[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlNodig (2 personen): 1 courgette 250 gram kipfilet 200 gram champignons 3 lente-uitjes paar lepels roomkaas dunschiller of juliennesnijder Marinade: 1 eetlepel[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlVeel pasta eten is niet gezond, ik denk dat het algemeen bekend is. Voor mij is een goede pasta met een romige saus (het liefst met cantharellen en zwarte[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIngrediënten ½ bakje pijnboompitten (a 80 g) 300 g schelpjespasta (zak 500 g) 3 el olijfolie 2 tenen knoflook (in plakjes) 1 aubergine (in blokjes[...]
Bron: ah.nl