Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 114 recepten
voor 4 personen 400 gr geschilde, schone pompoen 2 el olijfolie 2 kipfilets 1 tl gehakte rozemarijn 2 el (geroosterde) pijnboompitten 200 gr verse ricotta 12[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 250 gr farfalle pasta 90 gr verse gestoomde asperges 30 gr gerookte zalm, in stukjes het sap van 1 citroen 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300/400 gram tagliatelle iets meer dan halve citroen 4 kipflites 100/150 gram geitenkaas (zachte) 300 gram verse spinazie wat[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 (500g) pakket tortellini met kaas 6 eetlepels extra virgin olijfolie 3 eetlepels citroensap 3 eetlepels rode wijnazijn 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 g zalmfilet, ontveld 4 1/2 dl visbouillon 1 klein bosje dille 6 zwarte peperkorrels geraspte schil en sap van 1 citroen 750[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 g spaghetti 1 eetl. olijfolie 350 g sint-jakobsschelpen, zo nodig in vieren gesneden 200 g groene asperges, in stukjes van 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 g tagliatelle (lintpasta) 250 g dunne groene asperges, in stukjes van 3 cm 125 g diepvriestuinboontjes 1 dl magere crème[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 g zalmfilet, zonder vel geraspte schil en sap van 1 citroen 2 el fijngehakte verse dille 350 g linguine 225 g worteltjes, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 g farfalle (pasta) 375 g groene asperges, bijgesneden, in stukjes van 5 cm 2 theel. olijfolie 1 grote ui, doormidden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 uien, fijngehakt 2 stengels selder, fijngesneden olijfolie 4 wortels, in kleine blokjes 1 el tomatenpuree 2 blikken gepelde tomaten 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g verse ravioli natuur 250 g verse ravioli met spinazie Voor de saus: 200 ml vloeibare room 130 g gorgonzola 1 eierdooier 1 onbehandelde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 groentebouillonblokje 600 g verse zalm 600 g diepvriesspinazie à la crème 1 citroen, uitgeperst 200 ml crème[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 mini witloofjes (uit de volle grond) 12 raviolivellen 150 g shii-take′s 150 g oesterzwammen 1 sjalot 150 g witte champignons 1 dl[...]
Bron: smulweb.nl