Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 3 Voor de ravioli 300 gr witte bloem 3 eieren zout Voor de vulling 250 gr champignons, in kleine stukjes gesneden 250 gr[...]
Bron: allrecipes.nlZonder vlees graag! Als ik een paar dagen achter elkaar vlees heb gegeten, dan eet ik daarna graag een paar dagen alleen maaltijden met groenten! Het recept[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAls je Vongole wilt kopen vraag je om Vongole, wat eigenlijk Italiaans is voor wat in het Nederlands de Gemarmerde Tapijtschelp heet. Ze horen bij de familie[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 1 zak penne rigate (pasta 500 g) 2 uien 1 bakje oesterzwammen (150 g) ½ potje gedroogde tomaten in olie (a 180 g) 2 eetlepels olijfolie[...]
Bron: ah.nlAls je Vongole wilt, zou je bij de visboer eigenlijk om Gemarmerde Tapijtschelp moeten vragen. Maar dat doet niemand. Het Italiaanse 'Vongole' is ook hier in[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 4 personen 450 gr kipfilet in blokjes zout, peper 1 eetlepel paprikapoeder 50 gr boter 1 uitgeperst teentje knoflook 175 gr oesterzwammen in reepjes 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 gr kipfilet in blokjes zout, peper 1 eetlepel paprikapoeder 50 gr boter 1 uitgeperst teentje knoflook 175 gr oesterzwammen in reepjes 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pak Tagliatelle Bicolore 1 pakje Honig mix voor Tagliatelle roomsaus 2,5 dl melk 1/2 dl witte wijn 150 gr gemengde paddestoelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 gr kipfilet in blokjes zout, peper 1 eetlepel paprikapoeder 50 gr boter 1 uitgeperst teentje knoflook 175 gr oesterzwammen in reepjes 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 gr kipfilet in blokjes zout, peper 1 eetlepel paprikapoeder 50 gr boter 1 uitgeperst teentje knoflook 175 gr oesterzwammen in reepjes 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pak Tagliatelle Bicolore 1 pakje Honig mix voor Tagliatelle roomsaus 2,5 dl melk 1/2 dl witte wijn 150 gr gemengde paddestoelen[...]
Bron: smulweb.nl