Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Hallo allemaal. Enigzins chagerijnig typ ik dit blogberichtje, om kwart voor 12 's avonds. Ik chagerijnig? Ja, bij hoge uitzondering kan dat. Ik wilde vanavond[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlOproep recepten Dit recept is door Ineke Slingerland gedeeld. Zij kookte dit recept uit een vegetarisch kookboekje tijdens een weekend en vulde het aan met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLasagne wordt bij voorkeur gemaakt met h.o.h-gehakt; van rund en varken om precies te zijn. Ik zeg het er maar even bij, voor het geval je je h.o.h gehakt bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 100 g walnoten 2 rode pepers 4 teentjes knoflook 400 g penne zout 3 eetlepels olijfolie 2 maal 300 g panklare broccoli (roosjes) zet alles[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak tagliatelle bicolore (pasta 375 g) 1 grote aubergine 1 teentje knoflook 4 eetlepels olijfolie 1 schaaltje Quorn fijngehakt (175 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g snelkookrijst 2 aubergines 1 ui 150 g Zaanlander kaas (jong) 4 eetlepels olie 1 zak Hollandse (wokgroenten (400 g)) 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g groene asperges 1 venkel (in reepjes) 2 rode uien (in halve ringen) 200 g sugar snaps 4 eetlepels olijfolie 50 g pistachenoten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 1 teen knoflook (in dunne plakjes) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1 pak verse lasagnebladen (250 g) 1 prei (gewassen) 1/2 pak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 25 g boter 2 kleine sjalotten (in ringetjes) 1 el verse rozemarijn (fijngehakt) 250 g kastanjechampignons 75 ml crème fraîche 1 pak[...]
Bron: ah.nlHet is alweer een tijd geleden dat ik gnocchi maakte, maar ik had nog ricotta over en dat was net genoeg om deze fluweelzachte deegkussentjes weer eens te[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlGnocchi is een Italiaanse pasta-soort. Je spreekt het uit als ‘njokki’. Het woord gnocchi , meervoud van het Italiaanse gnocco , betekent[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDie boter! Onthoud die even, want de rest van het recept is minder kritisch en daar kan je alle kanten mee uit. De pistacheboter is feitelijk een pesto op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLasagne wordt bij voorkeur gemaakt met h.o.h-gehakt; van rund en varken om precies te zijn. Ik zeg het er maar even bij, voor het geval je je h.o.h gehakt bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlGnocchi is een Italiaanse pasta-soort. Je spreekt het uit als ‘njokki’. Het woord gnocchi , meervoud van het Italiaanse gnocco , betekent[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlMacaroni, blokjes ham, noten, doperwtjes, fruit, augurk, zilveruitjes en van alles en nog wat, bv:peterselie. Voorbereiding Kook de macaroni beetgaar. Goed[...]
Bron: smulweb.nl