Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 103 recepten
Ingrediënten Porties : 4 350 g spaghetti 100 g Parmaham of serranoham, zonder vet 3 eieren 5 el slagroom 3 el ricotta 4 el vers geraspte Parmezaanse kaas[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 cannelloni (of manicotti) 2 theel. olijfolie 1 kleine ui, fijngesneden 300 g diepvriesspinazie, ontdooid 225 g magere) ricotta[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 450 gr gedroogde lasagnebladen 20 ml olijfolie, apart te verwerken 1 blikje gepelde tomaten 1 ui, grof gehakt 2 wortels, grof[...]
Bron: allrecipes.nl* 350 gr bloem * 3 eieren * 2 el water * snuf zout Vulling: * 250 gr ricotta, uitgelekt * 50 gr parmezaanse kaas Voorbereiding Maak het deeg, mocht je niet[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 500 gram cannelloni 200 gr rucola 500 gr ricotta 120 gr Parmezaanse kaas 3 eetlepels olijfolie 2 middelgrote courgettes 1 teentje knoflook,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 2 eetlepels olijfolie * 1 ui, gesnipperd * 2 courgettes, geraspt * 3 teentjes knoflook, geperst * 500 g spinazie, gehakt * 250 g ricotta *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gram Penne 2 rode paprika olijfolie 2 eetlepels Ricotta 1 ui 3 teentjes knoflook 2 eetlepels Salsa di Pomodoro 4 gedroogde tomaten zout 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gram penne 3 teentjes knoflook 60 gram pijnboompitten 6 gedroogde tomaten handje basilicum 2 eetlepels Ricotta 2 eetlepels geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 3 grote rode paprika′s - 2 bosuitjes - 1 teentje knoflook - 500 gram ricotta - 72 wontonvelletjes - 300 gram jonge rucola - 125 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pak "verse" lasagnevellen uit het koelvak (bij. AH) 450 gram diepvries bladspinazie (ontdooid en heel goed uitgelekt c.q. uitgeknepen) 1[...]
Bron: smulweb.nlPasta lasagna ricotta ei nootmuskaat geraspte Pecorino of andere kaas naar keuze tomatensaus (750ml) basilicum, naar smaak gegrilde courgette gegrilde paprika[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 aubergine, 1 takje rozemarijn, 1 takje tijm, 2 teentjes knoflook, 200 ml olijfolie extra vierge, 2 takjes verse basilicum, 100 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 aubergine 1 takje rozemarijn 1 takje tijm 2 teentjes knoflook 200 ml olijfolie extra vierge 2 takjes verse basilicum (zakje a 15 g) 100 ml[...]
Bron: smulweb.nl