Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Porties : 2 600 gr kant-en-klare aardappel gnocchi 50 gr boter 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 eetlepel verse salie, fijngesneden 1/4[...]
Bron: allrecipes.nlGnocchi is een soort pasta die van aardappel is gemaakt. Je kan ze gewoon bij de AH kopen, maar het is veel lekkerder om ze zelf te maken! Dit recept is simpel[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlDat was op het nippertje afgelopen zaterdag tijdens de Canal Parade. Als Dikke niet zulke beschermende vrienden had gehad was uw Sigi niet langer dezelfde Sigi[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlEen paar weken geleden had ik ergens een recept gezien voor een lasagne met zoete aardappel en courgette. Die leek me erg lekker, dus had ik alles in huis[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIngrediënten 1 broccoli 1 varkensschnitzel 4 plakjes ontbijtspek 2 eetlepels boter 4 eetlepels rode wijn 1 pakje sugo traditionele (pastasaus, 470 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g boerenworst (schaal) 400 g paddenstoelenmelange 15 g salie (bakje) 75 g boter 75 g bloem 1 liter volle melk 75 g Pecorino Romano[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g aardappels (kruimig, gekookt) 1 mespunt gedroogde salie 1 eetlepel boter 2 eetlepels bloem 50 g gorgonzola (kaas) 1 courgette zet[...]
Bron: ah.nlIk ben om: van Gnocchi-hater naar Gnocchi-lover, met dank aan een tweetal koks in la Bella Italia. Goeie Gnocchi maak je zelf, en ik weet nu hoe. De[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlToeval bestaat niet. Via een hinkstapsprong werd ik door een vriendin gewezen op Mario Batali, een maffe Italiaan die geweldige kookfilmpjes op internet zet.[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 4 personen * pasta: 150gr farina di semola di grano duro; 100-150ml eigeel; scheutje olijfolie; beetje zout. ** ravioli vulling: 40gr gerookte[...]
Bron: smulweb.nlFrisse en zomerse pasta. Dat leek me wel wat, want die er-is-alweer-een-jaar-voorbij-en-ik-weet-nog-zo-goed-toen-het-[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen * pasta: 150gr farina di semola di grano duro; 100-150ml eigeel; scheutje olijfolie; beetje zout. ** ravioli vulling: 40gr gerookte[...]
Bron: smulweb.nl