Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
voor 4 personen 800 g vastkokende aardappelen (ongeveer 8 grote aardappelen) 150 g gerookt spek 50 g gemalen kaas 4 eigelen 2 dl room 2 dl melk Enkele el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2el olijfolie.400gr rundergehakt.2teentjes knoflook.1fijn gesneden ui.1 blikje gepelde tomaten in blokjes.1 el milde paprikapoeder.zout en[...]
Bron: smulweb.nlToch minstens een keer per jaar moet er een grote bak lasagne worden gemaakt. Lasagne eten is voor mij net zoiets als aardappelpuree. Food for the soul,[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen *300 gram half om half gehakt, *twee blikjes sandwichtonijn -dit is heel fijn, bijna in draadjes- *een blikje crispy mais *een pakje lasagne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2el olijfolie.400gr rundergehakt.2teentjes knoflook.1fijn gesneden ui.1 blikje gepelde tomaten in blokjes.1 el milde paprikapoeder.zout en[...]
Bron: smulweb.nlDat was op het nippertje afgelopen zaterdag tijdens de Canal Parade. Als Dikke niet zulke beschermende vrienden had gehad was uw Sigi niet langer dezelfde Sigi[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 300 g knolselderij (geschild) 300 g pompoen (geschild) 2 dunne preien 100 g katenspek 200 ml geslagen room 200 ml volle melk 100 g Grana[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g boerenworst (schaal) 400 g paddenstoelenmelange 15 g salie (bakje) 75 g boter 75 g bloem 1 liter volle melk 75 g Pecorino Romano[...]
Bron: ah.nlIk ben om: van Gnocchi-hater naar Gnocchi-lover, met dank aan een tweetal koks in la Bella Italia. Goeie Gnocchi maak je zelf, en ik weet nu hoe. De[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHi! Gisteravond had ik zin in een lekkere kazige pasta en toen besloot ik maar weer eens lasagnette van Knorr te maken. Was een eeuw geleden, maar smaakte weer[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIk moet af en toe glimlachen als ik aan de kassa van één van onze plaatselijke supermarkten sta. In het voorjaar al een keer toen ik verse munt kocht en de[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk had wat aardappeltruffelpuree over. Daar maakte ik deze heerlijke gnocchi mee. 500 gram aardappelpuree 100 gram bloem 1 eidooier verse zwarte truffel[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlvoor 5 personen Zwitserse bami: 450 gram (Bij voorkeur Afghaanse) Hasj: 2 gram Melk: 1 liter Uien: 4 stuks Peterselie Peper Zout Bier: Vier kratten Hertog Jan[...]
Bron: smulweb.nl