Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 107 recepten
Wij houden beiden er van vis en ook van italiaans, dus deze lasagne maakt dat helemaal goed. De vis varieert per keer. Deze keer was het zalm en kabeljauw.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen * 500 gram rundergehakt * 2 tenen knoflook, fijngesneden * olijfolie extra vergine * 1 flinke ui, gesnipperd * 3 eetl. wortel in blokjes * 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 el olijfolie 1 gesnipperde ui 1 stengel bleekselderij, fijngesneden 1 fijngesneden wortel 2 fijngesneden teentjes knoflook 350[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2½ el extra vergine olijfolie 2 uien, fijngesneden 1 kleine venkelknol of 1 stengel bleekselderij, in blokjes gesneden 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 1 ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, geperst 1 stengel bleekselderij, fijngesneden 1 blik[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 1 grote ui, fijngesneden 1 flinke wortel, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g hertengehakt 1 kleine ui, fijngesneden 1 ei 3 el bloem 1 el fijngehakte verse kruiden, zoals tijm en peterselie 2 el extra[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 aubergine, circa 200 g 2 tl olijfolie, extra vergine 350 g mager rundergehakt 1 kleine ui, grofgesneden 1 teentje knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 ui, gesneden 2 stengels bleekselderij, gesneden 3 teentjes knoflook, fijngesneden 4 eetlepels (60 ml) olijfolie 100 g dun[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 450 gr gedroogde lasagnebladen 20 ml olijfolie, apart te verwerken 1 blikje gepelde tomaten 1 ui, grof gehakt 2 wortels, grof[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 Voor de vleessaus 3 eetlepels olijfolie 1 grote ui, gehakt 2 kleine stengels bleekselderij, gehakt 2 wortels, gehakt 2 grote[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 12 personen voor de hapjespan: 750 grams rundergehakt en 500 gram varkensgehakt (laat het de slager doordraaien dan heb je het supervers!) 1 spekblok a[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 plakken mager rookspek; 2 middelgrote uien; 2 tenen knoflook; 2 winterwortels; 2 stengels bleekselderij; olijfolie; 2 theelepels gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui 1 winterwortel 2 stengels bleekselderij 100 gr ontbijtspekblokjes 300 gr rundergehakt 1 dl droge rode wijn 1,5 dl vleesbouillon 70 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 grote ui 1 aubergine 2 stengels bleekselderij 1 gele paprika 1 courgette olijfolie 400 gram penne salsa Parmezaanse kaas 1 grote ui 1[...]
Bron: smulweb.nlToch minstens een keer per jaar moet er een grote bak lasagne worden gemaakt. Lasagne eten is voor mij net zoiets als aardappelpuree. Food for the soul,[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.com