Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 39 recepten
voor 10 personen * 1 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) * 2 bollen mozzarella in fijne plakjes gesneden * 250 g gepelde garnalen Pastadeeg: Je kan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Cannelloni rolletjes, 400gr.kalfsgehakt, (of runder) 200gr. champignons, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 ei, 2 etl.broodkruim, (paneermeel) 100gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de saus: 1 ui (gesnipperd) Olijfolie 3 teentjes knoflook (geperst) 800 gr gezeefde (of blokjes) tomaten (blik) 500 gr rundergehakt 2 el[...]
Bron: smulweb.nl250 gram lasagne bladen uit een pakje of vers. 2 eetlepels goede olijfolie 3 middelgrote tomaten 300 gram gehakt(rund of hoh) 1 pak gezeefde tomaten(250 gram)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 aubergine, 1 takje rozemarijn, 1 takje tijm, 2 teentjes knoflook, 200 ml olijfolie extra vierge, 2 takjes verse basilicum, 100 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 aubergine 1 takje rozemarijn 1 takje tijm 2 teentjes knoflook 200 ml olijfolie extra vierge 2 takjes verse basilicum (zakje a 15 g) 100 ml[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 12 300 gr Italiaanse worst (varkensvlees), het buitenste velletje verwijderd en in stukje gesneden 400 gr rundergehakt 1 grote ui,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de saus: 1 ui (gesnipperd) Olijfolie 3 teentjes knoflook (geperst) 800 gr gezeefde (of blokjes) tomaten (blik) 500 gr rundergehakt 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Cannelloni rolletjes, 400gr.kalfsgehakt, (of runder) 200gr. champignons, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 ei, 2 etl.broodkruim, (paneermeel) 100gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 100 gr gehakt 1 eetl olie 75 gr geraspte kaas 400 gr tomatensaus ½ courgette 1 teentje knoflook Peper en zout 1 theel suiker 12 verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr droge lasagne 500 gr gemengd gehakt of kippegehakt 300 gr gekookte ham 250 ml Lichte Room (20% vet) 1/2 L melk 500 gr tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlVandaag allemaal leuke nieuwe (eet)dingen om te melden, aansluitend met een nog leuker en (vooral) super lekker recept met een bijzondere groente. Ok, de leuke[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlHet eerste gerecht wat ik ooit leerde maken is een gerecht waar volgens mij de meeste mensen mee zijn begonnen; pasta met een tomatensaus. In het begin greep[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlLasagne vellen gaar koken en droog deppen. Ondertussen cherrytomaatjes (blik) in pan met chilipoeder en tijm. Zalmmoot in reepjes snijden en door tomaten saus.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlWe hebben een prachtige toegift van de zomer gekregen, maar er is geen ontkomen aan, de herfst is onderweg. De bladeren krijgen oranje blosjes en als je in het[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten 1 aubergine 1 takje rozemarijn 1 takje tijm 2 teentjes knoflook 200 ml olijfolie extra vierge 2 takjes verse basilicum (zakje a 15 g) 100 ml[...]
Bron: ah.nl