recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Pasta zonder veldsla zilverui

Gevonden 33 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Vislasagne met wit vis en garnalen

Een lekkere Venetiaanse lasagne met vis van Jamie Oliver. Het duurt wel ruim een uur voordat het klaar is dus het is zeker geen snel receptje voor de[...]

Bron: foodie-sophie.blogspot.nl
Goudgele penne met geitenkaas

Ingrediënten Porties : 4 flinke pluk saffraandraden 100 ml droge witte wijn 400 g penne of andere pastavormen 30 g pijnboompitten 1 el olijfolie, extra[...]

Bron: allrecipes.nl

Spaghetti met gamba`s en rucola

voor 4 personen - - portie vers gedraaide spaghetti voor 4 personen (ca. 400 gram)- - versgemalen peper en (zee)zout (extra vergine) olijfolie 1 sjalotje,[...]

Bron: smulweb.nl
Pasta ( Spaghetti ) met verse tonijn, tomaten[...]

voor 2 personen 250 gram spaghetti (liefst verse uit de koeling) 200 gram verse tonijnfilet 4 rijpe tomaten (Pomodori) 50 gram rucola 2+1 eetlepels olijfolie[...]

Bron: smulweb.nl
Tagliatelle met rucola-gorgonzolasaus

Ingrediënten: - 1 ui, fijngesneden - 200 g cherrytomaatjes, doormidden gesneden - ½ bosje basilicum, in reepjes gescheurd - ca 75 g rucola, grof gesneden[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Napolitaanse lasagne

In de ene (grote) pan (lees: wok) een enorme lading zelfgemaakte tomatensaus, oftewel 'ragú'; van uien, knoflook, blokjes bacon, rundergehakt, tomatenpuree,[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Spaghetti met kip in witte wijn.

Ingrediënten Porties : 4 500 gr spaghetti 1 bouillonblokje 500 gr kipfilet olijfolie 4 tenen knoflook 1 zakje (ong 100 gr) zongedroogde tomaten fikse[...]

Bron: allrecipes.nl
Spaghetti met gamba`s en rucola

voor 4 personen - - portie vers gedraaide spaghetti voor 4 personen (ca. 400 gram)- - versgemalen peper en (zee)zout (extra vergine) olijfolie 1 sjalotje,[...]

Bron: smulweb.nl
Spaghetti met zongedroogde tomaat

Wat heerlijk om uit je werk te komen en dat dan dit zomerse gerecht klaar staat! Manlief was de keuken ingedoken en met behulp van de Allerhande kwam dit[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl
Lasagne met Paddestoelen.

Een mooie variatie op de traditionele lasagne. Serveer er een lekkere frisse salade bij met rucola en misschien een lekker Italiaans wijntje en je avond kan[...]

Bron: thuisindekeuken.blogspot.nl
Spaghetti met garnalen in pittige tomatensaus

Soms heb ik ineens een craving naar iets onbekends. Zo probeerde ik ooit eens deze spaghetti bij mijn favoriete Italiaan, zonder dat ik eerder garnalen had[...]

Bron: perfecthousewife2b.blogspot.nl
Spaghetti met garnalen en rucola

Dit recept komt uit het boek 'Jamie's Italië' van Jamie Oliver. Het is een gerecht wat op de kaart staat in een klein restaurantje in Palermo. In dit recept[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl
Zwarte tagliatelle met mosselen in de schelp

Ingrediënten 2 kg mosselen 300 ml droge witte wijn 250 g tagliatelle (zwarte) 2 teentjes knoflook (fijngesneden) 6 eetlepels Italiaanse (olijfolie (fles[...]

Bron: ah.nl
Linguine met zongedroogde tomaat

Ingrediënten 300 g linguine (pasta, zak 500 g) 1 rode peper 1 el olijfolie 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 rode uien (in dunne halve ringen) ½[...]

Bron: ah.nl
Fusilli al prosciutto

Ingrediënten 20 g boter 1 ui (fijngesneden) 1 teen knoflook (fijngesneden) 100 g tuinerwten (extra fijn (pak 450 g diepvries), ontdooid) 1 pakje[...]

Bron: ah.nl
Champignonpasta met rucola

Ingrediënten 300 g spaghetti 400 g champignons 1 ui 1 el olijfolie 2 tenen knoflook 50 ml droge witte wijn 200 ml crème fraîche (beker) 75 g rucola zet[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy