Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 93 recepten
voor 4 personen - 2 courgettes - ca. 12 lasagnebladen (4 lagen) - 100 gram harde geitenkaas in plakken of geraspt - Tomatensaus (1 portie) * Olijfolie * 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 12 325 gr macaroni 50g gesmolten boter 275g geraspte rijpe cheddar kaas 1 (400g) blikje tomatenblokjes 3 grote eieren 600 ml melk[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 el olijfolie 1 gesnipperde ui 1 stengel bleekselderij, fijngesneden 1 fijngesneden wortel 2 fijngesneden teentjes knoflook 350[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 50 gr boter 50 gr bloem 600 ml hete melk 175 gr gorgonzola, of andere blauwschimmelkaas snufje nootmuskaat 12 lasagnebladen (die[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 grote zoete aardappels (ongeveer 450 gr totaal) 1 teentje knoflook, uitgeperst 1/2 theelepel zout 1/2 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 pompoensaus: 500 gr pompoen, zonder zaden 60 gr boter 4 eetlepels room (probeer room met een zo'n hoog mogelijk vetgehalte te[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 500 gr mager rundergehakt 2 uien in blokjes gesneden 2 blikken gehakte tomaten flinke snuf gemengde kruiden 1/2 fles rode wijn[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 olie of boter om in te vetten 225 gram vlees uit varkenssaucijsjes (snij de worst open) 45 gram boter 3 eetlepels bloem 475 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 gr mager rundergehakt 250 gr varkensgehakt 24 cannelloni pasta 1 blik (400 gr) gehakte tomaten 1 theelepel gedroogde salie[...]
Bron: allrecipes.nl1 zak Grand'Italia Sugo con Pomodori Secchi Biologica 500 gram Grand'Italia Spaghetti Biologica 300 gram Broccoliroosjes 150 gram spekjes 1 snufje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 40 g boter 200 ml slagroom zout 200 g verse lasagnevellen 2 preien (schijfjes) paprikapoeder peper muskaatnoot geraspte kaas 400 g gerookte[...]
Bron: smulweb.nlToch minstens een keer per jaar moet er een grote bak lasagne worden gemaakt. Lasagne eten is voor mij net zoiets als aardappelpuree. Food for the soul,[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comHet recept van deze lasagne komt uit De Zilveren Lepel. Wel paste ik het iets aan, ik voegde namelijk een klein teentje knoflook toe. Ik hou nu eenmaal erg[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen Ingrediënten: - 90ml extra vergine olijfolie - 1kg pompoen, geschild, zaden verwijderd, in blokjes - paprikapoeder, naar smaak - vers[...]
Bron: smulweb.nl