Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Ingrediënten Porties : 4 10 g gedroogd eekhoorntjesbrood (porcini) 90 ml kokend water 2 el olijfolie, extra vergine 3 sjalotjes, fijngesneden 225 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 Voor de ravioli 300 gr witte bloem 3 eieren zout Voor de vulling 250 gr champignons, in kleine stukjes gesneden 250 gr[...]
Bron: allrecipes.nl(2 pers) 1 pak verse ravioli rossi (AH, 250 gr) 1 doosje oesterzwammen 125 ml slagroom 2 el pesto rosso (pot, bertolli) 50 gram ontbijtspek verse bieslook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZonder vlees graag! Als ik een paar dagen achter elkaar vlees heb gegeten, dan eet ik daarna graag een paar dagen alleen maaltijden met groenten! Het recept[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAls je Vongole wilt kopen vraag je om Vongole, wat eigenlijk Italiaans is voor wat in het Nederlands de Gemarmerde Tapijtschelp heet. Ze horen bij de familie[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 1 ui 1 bakje oesterzwammen (150 g) 1 bakje bundelzwammen (100 g) zeezout 150 g volkoren penne rigate (pasta, zak a 500 g) 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g tagliatelle (lintpasta) 1 schaaltje seizoensmelange (paddestoelen, 150 g) 1 bakje oesterzwammen (150 g) 6 el olijfolie met witte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 kalfssaucijzen 1 rode peper 300 g oesterzwammen 20 g platte peterselie (bakje à 20 g) 1 teen knoflook 3 el olijfolie 350 g pappardelle 75[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g volkoren penne (pasta) 2 eetlepels olijfolie (eventueel uit potje zongedroogde tomaten) 1 schaaltje kalkoenborstfiletreepjes 150 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 uien 2 bakjes oesterzwammen (a 150 g) 3 eetlepels olijfolie 1 zakje bechamelsaus (pak a 2 x 50 g) 500 ml melk 150 g blauwaderkaas (bijv.[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bak tagliatelle (pasta, koelvers, 250 g) 2 bakjes oesterzwammen (paddenstoelen, a 150 g) 3 el olijfolie 150 g verse roomkaas met peper 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui (biologisch) 1 bakje oesterzwammen (150 g) 1 bakje bundelzwammen (100 g) zeezout 150 g volkoren penne rigate (zak a 500 g) 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlMag dit ultieme herfstrecept nog nu het al eigenlijk winter is? Ik zou dit gezellige gerecht wel in alle seizoenen kunnen eten! 500g gnocchi 200ml soja[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlSpekjes krokant uitbakken en klein hakken. Aardpeer of zoete aardappel (dat hadden wij) - puree met room. Sjalotje, kerrie. (oester)Zwammetjes erbij. Peper[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlAls je Vongole wilt, zou je bij de visboer eigenlijk om Gemarmerde Tapijtschelp moeten vragen. Maar dat doet niemand. Het Italiaanse 'Vongole' is ook hier in[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl