kippenragout recept jamie oliver | witlofsoep ah | kaassalade voor op toast | zelfgemaakte kippensoep | runderstoof met rijst | smulweb pompoensoep | wildbouillon jamie oliver | sinaasappeltaart
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Pasta zonder ricotta nootmuskaat

Gevonden 13 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Tagliatelle met paddestoelen

Ingrediënten Porties : 4 10 g gedroogd eekhoorntjesbrood (porcini) 90 ml kokend water 2 el olijfolie, extra vergine 3 sjalotjes, fijngesneden 225 g[...]

Bron: allrecipes.nl
Pappardelle met spekjes en eekhoorntjesbrood

Ingrediënten Porties : 2 250 gr vers eekhoorntjesbrood 1 sjalotje, gesneden extra vergine olijfolie 1 teen knoflook, geplet, maar wel nog heel 50-60 gr[...]

Bron: allrecipes.nl

Penne tetrazzini

voor 4 personen 20 gr. gedroogd eekhoorntjesbrood in grove stukken zout peper 300 gram champignons in stukken bijv. in vieren 400 gram korte pasta bijv. penne[...]

Bron: smulweb.nl
Spaghetti tetrazzini

Dit recept komt ook uit het boek 'Jamie's Italië' van Jamie Oliver. Het is een rommelig recept met weinig kleur, maar het is echt verrukkelijk. In dit recept[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl
Pappardelle met brie en eekhoorntjesbrood

200 g pappardelle 200 ml room 100 ml bouillon 15 g gedroogd eekhoorntjesbrood lamsham (vleeswaar), in stukken brie de meaux, in reepjes zout en peper Wel de[...]

Bron: dailystuffandmore.blogspot.com
Gnocchi met truffelsaus

In Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Ravioli met paddenstoelen en pancetta

Ingrediënten 15 g funghi porcini secchi (gedroogd eekhoorntjesbrood) 500 g ravioli funghi porcini (verse pasta) 200 g bimi (groente) 80 g pancetta (spek)[...]

Bron: ah.nl
Spaghetti tetrazzini

Dit recept komt ook uit het boek 'Jamie's Italië' van Jamie Oliver. Het is een rommelig recept met weinig kleur, maar het is echt verrukkelijk. In dit recept[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl
Gnocchi met truffelsaus

In Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Pappardelle met prei, Parmaham en pangrattato

Dit recept met prei is heerlijk zacht van smaak, omdat de prei langzaam gestoofd is in wijn en bouillon onder een dakje van parmaham. De pappardelle heb ik[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl
De champignonpasta-infiniteit

Iedereen zou een champignonpasta in zijn receptenvoorraad moeten hebben. Perfect voor een ik-heb-geen-tijd-of-inspiratie-maar-ik-wil-eten-NU-moment. Het is[...]

Bron: amuse-rouge.blogspot.be
Spaghetti met paddestoelen en spinazie

voor 2 personen 25 gram gedroogd eekhoorntjesbrood 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel boter 4 tenen knoflook geperst 250 gram gemengde paddestoelen 1 dl[...]

Bron: smulweb.nl
Pastaschotel met paddenstoelen

Ingrediënten Porties : 4 20 g gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) 2 1/2 dl kokendheet water 2 eetl. olijfolie 2 uien, versnipperd 2 tenen knoflook,[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy