Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 82 recepten
Ingrediënten Porties : 6 500 g aardappel, geschild, gekookt en fijngeprakt 3 el cottage cheese, door een zeef gedrukt 5 lente-uitjes, in dunne ringetjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g hertengehakt 1 kleine ui, fijngesneden 1 ei 3 el bloem 1 el fijngehakte verse kruiden, zoals tijm en peterselie 2 el extra[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 rode paprika's, gehalveerd en zonder zaden 1 ui, gehalveerd 500 g pompoen of eikelkalebas, in partjes gesneden en zonder zaden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 450 g korte pasta (bijv. macaroni) 3 eetl. plantaardige olie 4 bosuitjes, kleingesneden ¼ theel. zout 4 eetl. bloem 9 dl warme[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 450 gr gedroogde lasagnebladen 20 ml olijfolie, apart te verwerken 1 blikje gepelde tomaten 1 ui, grof gehakt 2 wortels, grof[...]
Bron: allrecipes.nl* 350 gr bloem * 3 eieren * 2 el water * snuf zout Vulling: * 250 gr ricotta, uitgelekt * 50 gr parmezaanse kaas Voorbereiding Maak het deeg, mocht je niet[...]
Bron: smulweb.nl250 g lasagnebladen (1 doosje) 1 kg gezeefde tomaten (2 pakjes) 1 klein blikje tomatenpuree half glas rode wijn 500 g rundergehakt 125 g creme fraiche (1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de ravioli : 125 gr bloem - 1 snuifje zout - 1 ei - 1 lepel olie - 1 koffielpel water Voor de vulling : 500 gr ricotta - 1 lepel gehakte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten voor de gnocchi: - 250 g ricotta - 100 g bloem + extra voor het bestuiven - 1 teen knoflook, geperst - 2 grote eidooiers - zeezout en versgemalen[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com* 350 gr bloem * 3 eieren * 2 el water * snuf zout Vulling: * 250 gr ricotta, uitgelekt * 50 gr parmezaanse kaas Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine[...]
Bron: smulweb.nl250 g lasagnebladen (1 doosje) 1 kg gezeefde tomaten (2 pakjes) 1 klein blikje tomatenpuree half glas rode wijn 500 g rundergehakt 125 g creme fraiche (1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de ravioli : 125 gr bloem - 1 snuifje zout - 1 ei - 1 lepel olie - 1 koffielpel water Voor de vulling : 500 gr ricotta - 1 lepel gehakte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g pastabloem 150 g artisjokken alla contadina 250 g ricotta 4 tl pesto al limone 4 takjes platte peterselie + extra voor garneren 4 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 250 gram bloem - 1 groot of 2 kleine eieren - 300 gram spinazie - 150 gram ricotta - 2 teentjes knoflook - zout en peper - 100 ml room -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 250 gram bloem - 1 groot of 2 kleine eieren - 300 gram spinazie - 150 gram ricotta - 2 teentjes knoflook - zout en peper - 100 ml room -[...]
Bron: smulweb.nl