Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 33 recepten
Wij houden beiden er van vis en ook van italiaans, dus deze lasagne maakt dat helemaal goed. De vis varieert per keer. Deze keer was het zalm en kabeljauw.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 250 gr droge lasagne 500 gr gemengd gehakt of kippegehakt 300 gr gekookte ham 250 ml Lichte Room (20% vet) 1/2 L melk 500 gr tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlVenkel is lekker! Ook genoeg van de boerenkool, zuurkool en stamppot? Neem eens venkelknollen! Je proeft het voorjaar al een beetje…. Dit is ook een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMaar weer eens iets met pasta, toch wel één van onze favoriete basisingrediënten! Hoewel we vandaag veel buiten actief zijn geweest, hielden we toch nog wat[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDit is zo een gerechtje om restjes te verwerken al staat dat niet zo bij de beschrijving vermeld. Maar ik had nog gekookte spaghetti in de koelkast en om die[...]
Bron: creaymme.blogspot.comDeze is op aanvraag, ;). Simpel gerecht, overheerlijk! Je hebt er veel variaties op. Wij blijven hier toch favoriet van deze versie. *** Wat heb je nodig:[...]
Bron: Loup-je.blogspot.beVanavond een heerlijke lasagne gemaakt met de Bolognesesaus zoals beschreven bij het recept van de spaghetti met Bolognesesaus . Ingrediënten voor 4 personen:[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEen heerlijke lasagne in een vetarme uitvoering. Toen ik het recept voor de eerste keer las dacht ik... lasagne met hüttenkäse ... dat lijkt me niks, toch[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlOnlangs hebben we de Nederlandse versie van dit kookboek gekocht en er staan zulke lekkere recepten in. Wat Katie Eet is een combinatie van een culinair[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIk zit hier met prachtig uitzicht op Montenegrijnse bergen en de witte wijn, de pivo (bier) en watermeloen (die hier bijna gratis is, 10 cent per kilo!) hangen[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIk heb dit recept uit Gino's pasta gemaakt en het was heerlijk. Het behoeft geen aanpassingen. Het is trouwens een heerlijk boek en zeker een aanrader.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDit receptje kreeg ik een poosje terug van mijn lieve buurvrouw Suus, toen ik het de eerste keer maakte waren we hier in huis meteen om! Whaaaa, wat was dit[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlLasagne wordt bij voorkeur gemaakt met h.o.h-gehakt; van rund en varken om precies te zijn. Ik zeg het er maar even bij, voor het geval je je h.o.h gehakt bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlLasagna 200 gr. Verse lasagnabladen 1 Ui, fijngesneden 1 Wortel, in plakjes gesneden 1 Stengel bleekselderij, in plakjes gesneden 4 Eetlepels olijfolie 300 gr.[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlEen combinatie die ik nog niet kende: spinazie, kersttomaatjes, champignons en pijnboompitten. Na wat te googelen kwam ik op twee recepten uit, en ik heb deze[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beIngrediënten 300 g tagliatelle (pasta, zak 500 g) 4 eieren 2 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 bekertje slagroom (125 ml)[...]
Bron: ah.nl