Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
voor 4 personen 250 gr droge lasagne 500 gr gemengd gehakt of kippegehakt 300 gr gekookte ham 250 ml Lichte Room (20% vet) 1/2 L melk 500 gr tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlVariatie, daar hou ik wel van. Niet op elke dag van de week standaard een bepaald gerecht maken. Daarom in de Keuken van Johanna niet standaard woensdag -[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comOK. Goedkoop is dit gerecht niet. Je moet een kat een kat durven noemen. Zeebaars, vooral als je voor de wilde kiest (= de beste), is duur. Truffel is dat ook.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit receptje stond al lang op mijn TO DO-lijstje. Al van voor nieuwjaar... Ik had alles al in huis gehaald, maar het kwam er maar niet van. Aangezien ik toch[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHeel lang had ik geen lasagne meer gemaakt. Ik was er niet zo enthousiast over, omdat ik het gewoon zag als pasta gegaard in de oven in plaats van in een pan,[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlEr lag nog een aantal cadeaubonnen in een lade en die heb ik eindelijk besteed aan deze luxe: een elektrische pastamachine! Ik had er één waar je de pasta[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlMaar weer eens iets met pasta, toch wel één van onze favoriete basisingrediënten! Hoewel we vandaag veel buiten actief zijn geweest, hielden we toch nog wat[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlSoms hoef je echt niet naar een restaurant om ontzettend lekker te eten. De Boodschappen deze maand lijkt het beste supermarktmagazine ever! Na de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDeze is op aanvraag, ;). Simpel gerecht, overheerlijk! Je hebt er veel variaties op. Wij blijven hier toch favoriet van deze versie. *** Wat heb je nodig:[...]
Bron: Loup-je.blogspot.beOnlangs hebben we de Nederlandse versie van dit kookboek gekocht en er staan zulke lekkere recepten in. Wat Katie Eet is een combinatie van een culinair[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlHeerlijk, heerlijk, heerlijk, deze lasagne van adukibonen. De adukiboon is een kleine donkerrode, ronde boon afkomstig uit Japan. In China geldt de adukiboon[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlIk heb dit recept uit Gino's pasta gemaakt en het was heerlijk. Het behoeft geen aanpassingen. Het is trouwens een heerlijk boek en zeker een aanrader.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlLasagne wordt bij voorkeur gemaakt met h.o.h-gehakt; van rund en varken om precies te zijn. Ik zeg het er maar even bij, voor het geval je je h.o.h gehakt bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVoor het maken van ravioli heb je een pastamachientje nodig. Heb je die niet, dan hoop ik dat je handig bent met de deegroller. Uiteindelijk hebben we een deeg[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten (hoofdgerecht voor 2 personen, voorgerecht voor 4 personen) Pastadeeg voor 2 personen 300 gram courgette (in blokjes) 100 gram Ricotta 50 gram[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.com