Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
OK. Goedkoop is dit gerecht niet. Je moet een kat een kat durven noemen. Zeebaars, vooral als je voor de wilde kiest (= de beste), is duur. Truffel is dat ook.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten: 6 coeur de boeuf tomaten of vlees tomaten 250 gram mini trostomaatjes ... 1 courgette 2 rode paprika's Olijfolie Parmezaanse kaas Verse tijm 25[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlEen heerlijk en simpel pastagerecht met courgette en magere achterham. Het originele recept is met pancetta, maar deze kun je natuurlijk ook vervangen door[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlPasta, lasagne, italiaans dat zijn wel een van de dingen waar ik dol op ben. De bolognaise saus is deze keer van Jeroen Meus met een beetje Gino erbij. De[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlLasagne vellen gaar koken en droog deppen. Ondertussen cherrytomaatjes (blik) in pan met chilipoeder en tijm. Zalmmoot in reepjes snijden en door tomaten saus.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlDeze keer stond er een recept van Jeroen Meus op het programma. Er lagen nog wat tomaten en scampi's die op moesten en nog wat lekkere verse kruiden. Dus[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beIngrediënten 1 bos bospeen 3 bosuitjes 1 gele paprika 1/2 bakje cherrytomaten 300 g spaghetti 125 ml zure room 150 g geraspte belegen kaas 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g knolselderij 250 g winterpeen 1 ui 3 stengels bleekselderij 2 el olijfolie 20 g Italiaanse kruiden (bakje 20 g) 50 g Parmezaanse kaas[...]
Bron: ah.nlAls Kleine Chef ziek is geweest en het weer eens fijn zou zijn als hij een bord vol zou eten, dan is deze lasagne altijd een goed keuze. Hier breekt hij de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe courgetteplanten vormen samen met de pompoenplanten de mastodonten van mijn moestuin. Zij beslaan minstens een vierkante meter per plant. Gestaag leveren[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen lasagne met lekker gekruide broccoliroosjes en bechamelsaus. Broccoli komt regelmatig op tafel. Helaas is het mij nog niet gelukt om broccoli zelf te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlBij het uitruimen van de boekenkasten kwam ik het kookboek " Het nieuwe koken" van Donna Hay tegen. Jaren geleden gekregen als trouwcadeau, samen met een mooi[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlPasta carbonara is bij ons een favoriet, helemaal bij Evert, hij vindt het heeeeerlijk! We eten het niet vaak omdat er spek door de pasta gaat en wij eten[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlPappardelle con cinghiale is een traditioneel Italiaans recept. Met een pakje ragout van Lidl was het snel gemaakt. Bereiding: Haal de grote stukken vlees uit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl