Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Wij houden beiden er van vis en ook van italiaans, dus deze lasagne maakt dat helemaal goed. De vis varieert per keer. Deze keer was het zalm en kabeljauw.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 250 gr droge lasagne 500 gr gemengd gehakt of kippegehakt 300 gr gekookte ham 250 ml Lichte Room (20% vet) 1/2 L melk 500 gr tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlDoor de zoete smaken valt dit gerecht ook goed in de smaak bij kinderen. Het is echt een klassieker. We maken deze vulling voor ravioli nu al bijna tien jaar.[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlMaar weer eens iets met pasta, toch wel één van onze favoriete basisingrediënten! Hoewel we vandaag veel buiten actief zijn geweest, hielden we toch nog wat[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlSoms hoef je echt niet naar een restaurant om ontzettend lekker te eten. De Boodschappen deze maand lijkt het beste supermarktmagazine ever! Na de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDeze is op aanvraag, ;). Simpel gerecht, overheerlijk! Je hebt er veel variaties op. Wij blijven hier toch favoriet van deze versie. *** Wat heb je nodig:[...]
Bron: Loup-je.blogspot.beVanavond een heerlijke lasagne gemaakt met de Bolognesesaus zoals beschreven bij het recept van de spaghetti met Bolognesesaus . Ingrediënten voor 4 personen:[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEen heerlijke lasagne in een vetarme uitvoering. Toen ik het recept voor de eerste keer las dacht ik... lasagne met hüttenkäse ... dat lijkt me niks, toch[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDit gerecht hebben Emma en ik in de paasvakantie samen gemaakt. Spijtig genoeg heb ik er geen foto van genomen. Je zal me dus op mijn woord moeten geloven dat[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beCannelloni komt oorspronkelijk uit Emilia-Romagna, maar wordt inmiddels in heel Italië bereid. De recepten verschillen sterk van elkaar, niet alleen per regio,[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlOnlangs hebben we de Nederlandse versie van dit kookboek gekocht en er staan zulke lekkere recepten in. Wat Katie Eet is een combinatie van een culinair[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIk heb dit recept uit Gino's pasta gemaakt en het was heerlijk. Het behoeft geen aanpassingen. Het is trouwens een heerlijk boek en zeker een aanrader.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlFantastische vegetarische cannelloni met spinazie en ricotta! Een echt Jamie Oliver-recept want het is makkelijk maar toch erg lekker, precies wat ik zoek in[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlDit receptje kreeg ik een poosje terug van mijn lieve buurvrouw Suus, toen ik het de eerste keer maakte waren we hier in huis meteen om! Whaaaa, wat was dit[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlLasagne wordt bij voorkeur gemaakt met h.o.h-gehakt; van rund en varken om precies te zijn. Ik zeg het er maar even bij, voor het geval je je h.o.h gehakt bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlLasagna 200 gr. Verse lasagnabladen 1 Ui, fijngesneden 1 Wortel, in plakjes gesneden 1 Stengel bleekselderij, in plakjes gesneden 4 Eetlepels olijfolie 300 gr.[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nl