Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
500 gram Grand'Italia Penne Rigate 2 potten Grand'Italia Toscana 4 zalmfilets 1 kleine fijngesnipperde venkelknol 1 snufje peper 1 snufje zout[...]
Bron: smulweb.nl2013 is op, 2014 wordt top. Tijd om kort terug te blikken (gedane zaken nemen geen keer), maar vooral om vooruit te kijken en nieuwe plannen te smeden. Maar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVenkel is lekker! Ook genoeg van de boerenkool, zuurkool en stamppot? Neem eens venkelknollen! Je proeft het voorjaar al een beetje…. Dit is ook een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVroeger had ik altijd op een nogal ongelukkig tijd muziekles: precies rond het avondeten. Eet je dan ervoor, of juist erna... Het werd daarna. De dag ervoor[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlDit is één van de favorieten van mijn neefje van 2 die erg dol is op gnocchi! En die lamsworstjes gaan er ook wel in bij de kleine carnivoor! Groente kost nog[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlVoor fans van pittig eten is dit een super leuk receptje! In 15 min. op tafel en zo lekker! Ideaal voor de doordeweekse drukke dag en het lijkt of je uren in[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlAls je Vongole wilt kopen vraag je om Vongole, wat eigenlijk Italiaans is voor wat in het Nederlands de Gemarmerde Tapijtschelp heet. Ze horen bij de familie[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 2 grote venkelknollen 1 zak Parijse worteltjes (300 g) 1 pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, 500 g) ½ zakje verse[...]
Bron: ah.nlAls je Vongole wilt, zou je bij de visboer eigenlijk om Gemarmerde Tapijtschelp moeten vragen. Maar dat doet niemand. Het Italiaanse 'Vongole' is ook hier in[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlSommige gerechten smaken vaak koud nog beter dan warm en dit is zo'n gerecht. Pasta met venkel, kervel, walnoten en gorgonzola. Lekker als het warm is, maar[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nl