Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 4 personen 500 gr. Bloem 3 Eieren 1 eetl. Olijfolie 2 theel. Zout Vulling: 100 gram Champignons 1 Sjalot 40 gram Dadels 20 gram Gedroogde perziken 20[...]
Bron: smulweb.nlVariatie, daar hou ik wel van. Niet op elke dag van de week standaard een bepaald gerecht maken. Daarom in de Keuken van Johanna niet standaard woensdag -[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDoor de zoete smaken valt dit gerecht ook goed in de smaak bij kinderen. Het is echt een klassieker. We maken deze vulling voor ravioli nu al bijna tien jaar.[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIk heb jullie al eens verteld dat we traditiebeesten zijn, mijn ventje en ik. Eén van die tradities is ons jaarlijks uitstapje naar Maastricht tijdens onze al[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beEr lag nog een aantal cadeaubonnen in een lade en die heb ik eindelijk besteed aan deze luxe: een elektrische pastamachine! Ik had er één waar je de pasta[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlSoms hoef je echt niet naar een restaurant om ontzettend lekker te eten. De Boodschappen deze maand lijkt het beste supermarktmagazine ever! Na de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlVoor het maken van ravioli heb je een pastamachientje nodig. Heb je die niet, dan hoop ik dat je handig bent met de deegroller. Uiteindelijk hebben we een deeg[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlEen bordje zelf gemaakte pasta, hmmmmmmm. Niet te vergelijken met de verse pasta uit de winkel. En zelf pasta maken moeilijk?! Helemaal niet! Alleen[...]
Bron: sophsblogg.blogspot.nlGoed, ik had voor het avondmaal nog niet echt een plan. Wel was ik net naar de supermarkt geweest, waar ik m'n karretje volgeladen had met allemaal lekkere,[...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nlServeer deze ravioli met warme room, strooi er gepelde walnoten en eventueel vers gemalen Parmezaanse kaas over. Ingrediënten voor de pasta : 300 gram[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlHet is weer even geleden dat ik een receptje heb gepost. Een vakantie, een nieuwe baan en de tijd vliegt! Om het mezelf makkelijk te maken nu een receptje dat[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlVoor het maken van ravioli heb je een pastamachientje nodig. Heb je die niet, dan hoop ik dat je handig bent met de deegroller. Uiteindelijk hebben we een deeg[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlPastaschotel met spinazieballetjes 300 gr. Spinazie 4 Eieren Nootmuskaat 1/2 Teentje knoflook, zeer fijn gesneden 50 gr. Broodkruim 100 gr. Parmezaanse kaas,[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen lasagne met lekker gekruide broccoliroosjes en bechamelsaus. Broccoli komt regelmatig op tafel. Helaas is het mij nog niet gelukt om broccoli zelf te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl