Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
*400 gr. Grand`Italia penne rigate *1 pot Grand`Italia basilico *scheutje olijfolie *350gr. rundergehakt *1 Courgette *1 rode ui fijngesnipperd *1 handje[...]
Bron: smulweb.nlVariatie, daar hou ik wel van. Niet op elke dag van de week standaard een bepaald gerecht maken. Daarom in de Keuken van Johanna niet standaard woensdag -[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comAfscheid van een collega… Een paar weken geleden nam een collega helaas afscheid. Zij nodigde iedereen van onze afdeling uit voor een lunch. En wat voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet wordt langzaam tijd om je druk te maken over je vegetarische kerstdiner! En aangezien vegetarische kerstinspiratie nogal schaars is, lijkt het me leuk om[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlEr lag nog een aantal cadeaubonnen in een lade en die heb ik eindelijk besteed aan deze luxe: een elektrische pastamachine! Ik had er één waar je de pasta[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlSoms hoef je echt niet naar een restaurant om ontzettend lekker te eten. De Boodschappen deze maand lijkt het beste supermarktmagazine ever! Na de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIn de koelkast lagen allerlei restjes zoals een paar kastanjechampignons, een half bakje mascarpone en een paar wortels. Laat er in de Delicious van deze maand[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlVan pasta krijgen wij nooit genoeg. De recepten lijken vaak best wel op elkaar, maar er zit toch iedere keer iets anders in waardoor het weer anders smaakt.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlGnocchi kun je zelf maken, maar is dat best veel werk. Onlangs zag ik gnocchi in het koelvak van de supermarkt liggen, dus die eens meegenomen. De[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten: 6 coeur de boeuf tomaten of vlees tomaten 250 gram mini trostomaatjes ... 1 courgette 2 rode paprika's Olijfolie Parmezaanse kaas Verse tijm 25[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlIk heb dit recept uit Gino's pasta gemaakt en het was heerlijk. Het behoeft geen aanpassingen. Het is trouwens een heerlijk boek en zeker een aanrader.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlWat? Nou gewoon.... Gnocchi met ragù van tomaat, worst en venkelzaad! haha Bron foto: Nicole Watermann Ik moet altijd vreselijk lachen als ik mensen Gnocchi[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlIn Italië zijn er de zogenaamde Cucina Povera oftewel de Armeluis Keuken gerechten. Het komt er op neer dat je met vrijwel niets iets maakt. Als het geld op is[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlLasagna 200 gr. Verse lasagnabladen 1 Ui, fijngesneden 1 Wortel, in plakjes gesneden 1 Stengel bleekselderij, in plakjes gesneden 4 Eetlepels olijfolie 300 gr.[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlCanneloni 1 Ui, fijngesneden 2 Teentjes knoflook, fijngesneden 200 gr. Half-om-half gehakt. 1/2 Theelepel rozemarijn 1 Theelepel salie 1 Theelepel tijm 125 gr.[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nl