Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 6 personen Gevogeltebouillon olijfolie Parmesan ter garnering Raviolideeg 300 g tarwebloem 2 eieren 4 eierdooiers 1 eetl. olijfolie 1 theel. zout Vulling[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 eetlepels olie 600 g prei (in ringen) 500 g kastanjechampignons (in plakjes) 250 g ricotta (kaas) 1 theelepel gedroogde tijm 2 eieren 1[...]
Bron: ah.nlCannelloni alla Piacentina 50 gr. Boter 100 gr. Bloem 4 Eieren 250 ml Melk 400 gr. Spinazie 1 Teentje knoflook, fijngehakt 250 gr. Ricotta 50 gr. Mascarpone[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlvoor 4 personen Vulling 400gr verse ricotta kaas, 500 gr.mascarpone 200 gr. verse gehakte rucola 200 gr, parmiggano padano 3 verse eieren peper en zout naar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het deeg; 75 gr. harde tarwe,100 gr. bloem,2 eieren, 1/4 glas water, beetje zout. Voor de vulling; 200 gr. ricotta,1 ei, verse (!!!)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 400 gram verse ricotta kaas* 500 gram mascarpone* 200 gram verse gehakte rucola* 200 gram parmiggano padano* 3 verse eieren, peper en zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 259 gram 3 kleuren spagetti(dunne spagetti) 1 eetlepel olijfolie peper,zout 3 eieren 3 eetlepels bloem 3 eetlepels tapenade(potje) 50 gram[...]
Bron: smulweb.nlRicotta met grijze garnaaltjes, beetje peper en zout, fijngehakte rucola, stukjes knoflookstengel en pijnboompitten. Dat moet de vulling worden van de éérste[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen Vulling 400gr verse ricotta kaas, 500 gr.mascarpone 200 gr. verse gehakte rucola 200 gr, parmiggano padano 3 verse eieren peper en zout naar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het deeg; 75 gr. harde tarwe,100 gr. bloem,2 eieren, 1/4 glas water, beetje zout. Voor de vulling; 200 gr. ricotta,1 ei, verse (!!!)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 400 gram verse ricotta kaas* 500 gram mascarpone* 200 gram verse gehakte rucola* 200 gram parmiggano padano* 3 verse eieren, peper en zout[...]
Bron: smulweb.nl