Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
voor 4 personen Cannelloni rolletjes, 400gr.kalfsgehakt, (of runder) 200gr. champignons, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 ei, 2 etl.broodkruim, (paneermeel) 100gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de saus: 1 ui (gesnipperd) Olijfolie 3 teentjes knoflook (geperst) 800 gr gezeefde (of blokjes) tomaten (blik) 500 gr rundergehakt 2 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 1 grote ui, fijngesneden 1 flinke wortel, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gr macaroni, penne of andere pasta naar keuze 500 gr HOH gehakt 2 rode paprika`s 2 uien 2 teentjes knoflook 1 prei 1 blik tomatenpuree 140[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 zak pipe rigate van 500 gr (andere pasta kan ook) 400 gr mager rundergehakt 1 blik gepelde tomaten Zwarte peper uit de molen Zeezout 2 uien[...]
Bron: smulweb.nl250 gram lasagne bladen uit een pakje of vers. 2 eetlepels goede olijfolie 3 middelgrote tomaten 300 gram gehakt(rund of hoh) 1 pak gezeefde tomaten(250 gram)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de saus: 1 ui (gesnipperd) Olijfolie 3 teentjes knoflook (geperst) 800 gr gezeefde (of blokjes) tomaten (blik) 500 gr rundergehakt 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Cannelloni rolletjes, 400gr.kalfsgehakt, (of runder) 200gr. champignons, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 ei, 2 etl.broodkruim, (paneermeel) 100gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 zak pipe rigate van 500 gr (andere pasta kan ook) 400 gr mager rundergehakt 1 blik gepelde tomaten Zwarte peper uit de molen Zeezout 2 uien[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr macaroni, penne of andere pasta naar keuze 500 gr HOH gehakt 2 rode paprika`s 2 uien 2 teentjes knoflook 1 prei 1 blik tomatenpuree 140[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 3 tl gedroogde oregano - 1 tl verse tijm, gehakt - 3 tl gedroogde basilicum - 3 tenen knoflook, fijngehakt - 2 gedroogde chilipepers - een blik[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comDie boter! Onthoud die even, want de rest van het recept is minder kritisch en daar kan je alle kanten mee uit. De pistacheboter is feitelijk een pesto op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet lijkt zo makkelijk, maar hoe maak je een saus die in je geheugen blijft. En pasta is ook zo iets, verse is heerlijk, maar gedroogde kan ook heerlijk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlRigatoni met ragù van Ossenstaart en Italiaanse worst 600 gr. Ossenstaart 4 Mergpijpjes (of soepbotten) 4 Italiaanse worsten 1 Ui, gesnipperd 3 Teentjes[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlAfbeelding van Susana Martins via Pixabay Een dochter keek kritisch mee naar het fotograferen. ‘Als je hier een foto van maakt, gaat niemand het eten,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl