appelcake smulweb | chinese tomatensoep smulweb | smulweb pompoentaart | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | recept fili\odeeg pizza | ovenschotel met rijst | ah kids favoriet kipnuggets
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Pasta zonder avocado cayenne rozemarijn

Gevonden 21 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Tagliatelle met gorgonzolasaus

Ingrediënten: - 100 g pancetta of ontbijtspek - 1 ui, fijn gesneden - 250 g (kastanje)champignons - 250 ml droge witte wijn - 125 ml slagroom - 175 g[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Tagliatelle met courgettes, sultana's en[...]

Ingrediënten: - 15 g boter - 1 eetlepel olijfolie - 2 à 3 grote courgettes - 1 teentje knoflook uit de knijper - zout en peper - 2 tot 3 eetlepels Marsala -[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com

Spaghetti met Siciliaanse pesto

Ingrediënten: - 50 g blanke amandelen - 20 middelgrote basilicumblaadjes + extra voor serveren - 150 g zongedroogde tomaatjes op olie, uitgelekt - 4 tenen[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Spaghetti met ricotta en geroosterde[...]

Ingrediënten: - 6 el pijnboompitten, geroosterd - 250 g ricotta - 100 g semi zongedroogde tomaatjes op olie, uitgelekt, in dunne reepjes - 3 el[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Tagliatelle met rucola-gorgonzolasaus

Ingrediënten: - 1 ui, fijngesneden - 200 g cherrytomaatjes, doormidden gesneden - ½ bosje basilicum, in reepjes gescheurd - ca 75 g rucola, grof gesneden[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Cannelloni met ricotta en spinazie

Ingrediënten: - een pak cannelloni - zout, peper - 3 el olijfolie - 25 g boter - 25 g bloem - 2½ dl volle melk - 1 dl slagroom - 125 g versgeraspte[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Gnocchi met ricotta

Ingrediënten voor de gnocchi: - 250 g ricotta - 100 g bloem + extra voor het bestuiven - 1 teen knoflook, geperst - 2 grote eidooiers - zeezout en versgemalen[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Pappardelle met pompoen en gorgonzola

Ingrediënten: - 1 pompoen (800 g schoongemaakt) - 1 ui, fijn gesneden - 30 ml olijfolie - 3/4 tl gerookte paprika - 1 el ongezouten roomboter - 45 ml marsala[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Pappardelle met courgettes, sultana's en[...]

Ingrediënten: - 15 g boter - 1 eetlepel olijfolie - 3 grote courgettes - 1 teentje knoflook uit de knijper - zout en peper - 2 tot 3 eetlepels Marsala - 60 g[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Spaghetti met tuinbonen en munt

Ingrediënten: - 400 g spaghetti - 1 el olijfolie - 1 ui, fijngesneden - 1 teen knoflook, fijngehakt - 1 courgette, in kleine blokjes - 200 g tuinbonen[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Macaroni met ham en kaas (Foodblogswap)

Ingrediënten: - 300 g macaroni - 200 g hamblokjes of reepjes ham - 250 g geraspte belegen kaas - 1 ui, fijngesnipperd - 3 grote tomaten, in stukjes Bereiden:[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Penne all'arrabbiata

Ingrediënten: - 3 tl gedroogde oregano - 1 tl verse tijm, gehakt - 3 tl gedroogde basilicum - 3 tenen knoflook, fijngehakt - 2 gedroogde chilipepers - een blik[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Tagliatelle met walnoten en citroen

Ingrediënten: - 60 g walnoten, grof gebroken - 30 g boter - 10 g salieblaadjes, fijngesnipperd - geraspte schil van 1 middelgrote citroen - 3 el slagroom - 300[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Tagliatelle met walnoten en citroen

Ingrediënten: - 60 g walnoten, grof gebroken - 30 g boter - 10 g salieblaadjes, fijngesnipperd - geraspte schil van 1 middelgrote citroen - 3 el slagroom - 300[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Tagliatelle met pompoen en geitenkaas

Ingrediënten voor twee personen: - 1 kleine flespompoen, geschild en in blokjes - 125 g zachte geitenkaas - 2 sjalotjes, fijngehakt - 1 à 2 teentjes knoflook -[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy