Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
voor 10 personen * 1 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) * 2 bollen mozzarella in fijne plakjes gesneden * 250 g gepelde garnalen Pastadeeg: Je kan[...]
Bron: smulweb.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten Porties : 10 75 gr kippenborst 1 eiwit 1 dl slagroom snuf foelie peper en zout Pasta 300 gr bloem 2 eieren 3 eierdooiers 1 el olijfolie[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 24 raviolivellen 300 gr eendenlever, vers 1 venkelknol, harde kern verwijderd en in reepjes gesneden 1 ui, in dunne reepjes 1[...]
Bron: allrecipes.nlVoor mij is dit de ultieme pasta met zalmsaus. Zoals je wellicht aan de ingrediënten kan zien, maak ik de saus op basis van een bechamel. Niet de meest lichte[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beHet lijkt zo makkelijk, maar hoe maak je een saus die in je geheugen blijft. En pasta is ook zo iets, verse is heerlijk, maar gedroogde kan ook heerlijk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlOh jongens! Ik heb vanavond zooooooo lekker gegeten. Best wel culi voor mijn doen, met niet per se standaard ingrediënten, maar je kunt alles (op dit moment)[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl2-3 personen Morgen begin ik met de challenge van Kliek & Co om een maand lang geen bruikbaar voedsel weg te gooien. Laten we dan maar meteen beginnen met[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlPompoenen. Spontaan denk ik aan de ontelbare uitgeholde Halloween exemplaren die ik afgelopen week in Chicago écht overal tegenkwam. Is in België het 'feest'[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen - 2 courgettes - ca. 12 lasagnebladen (4 lagen) - 100 gram harde geitenkaas in plakken of geraspt - Tomatensaus (1 portie) * Olijfolie * 1[...]
Bron: smulweb.nlWe hebben een prachtige toegift van de zomer gekregen, maar er is geen ontkomen aan, de herfst is onderweg. De bladeren krijgen oranje blosjes en als je in het[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDeze lasagne is zacht van smaak en lekker romig. Ingrediënten : 20 gram gedroogde Porcini (eekhoorntjesbrood) 2 eetlepels olijfolie 2 grote uien 1 laurierblad[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 50 g boter 50 g bloem 600 ml volle melk 2 laurierblaadjes nootmuskaat 3 eetlepels olijfolie 3-4 dikke preien (totaal ca. 1250 g), in dunne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten * 300 g bloem * 3 eieren, losgeklopt * 4 eetlepels olijfolie * voor de vulling * 250 g ricotta * 2 eetlepels versgeraspte[...]
Bron: smulweb.nl250 gram lasagne bladen uit een pakje of vers. 2 eetlepels goede olijfolie 3 middelgrote tomaten 300 gram gehakt(rund of hoh) 1 pak gezeefde tomaten(250 gram)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten * 300 g bloem * 3 eieren, losgeklopt * 4 eetlepels olijfolie * voor de vulling * 250 g ricotta * 2 eetlepels versgeraspte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 100 ml water 1 blik (van ong. 420 gr) halve abrikozen op lichte siroop 4 stronken witlof, zonder de bittere kern en in de lengte[...]
Bron: allrecipes.nl