Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten Porties : 6 500 g aardappel, geschild, gekookt en fijngeprakt 3 el cottage cheese, door een zeef gedrukt 5 lente-uitjes, in dunne ringetjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 150 gr broccoliroosjes 375 gr lasagnebladen 1 wortel 1 aubergine 2 aardappels 2 rode paprika's 1 courgette 3 eetlepels extra[...]
Bron: allrecipes.nlToch minstens een keer per jaar moet er een grote bak lasagne worden gemaakt. Lasagne eten is voor mij net zoiets als aardappelpuree. Food for the soul,[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comLess is more . Wat een ontdekking aan smaak, geur én kleur! Met een geraffineerde touch. En super gezond. Wat wil je nog meer? Euh, een mooiere foto, maar dat[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen paar weken geleden had ik ergens een recept gezien voor een lasagne met zoete aardappel en courgette. Die leek me erg lekker, dus had ik alles in huis[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 100 g bloem (+ extra voor bestuiven) 1 tl zout 100 g Parmezaanse kaas (geraspt) 2 eieren 1 el olijfolie 1 duopak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 700 g aardappels (Pommes Primeur) 700 g uien 3 rode paprika's 1½ theelepel zout 1½ theelepel Italiaanse keukenkruiden 250 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g tagliatelle (zak ) 2 courgette 1 citroen 1 teen knoflook 2 el olijfolie 320 g tonijnmoot in olijfolie 8 g dille (bakje à 15 g) 125 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 ml bijna kokend water 15 g funghi porcini 350 g haricots verts 3 tenen knoflook 3 el olijfolie 50 g Parmezaanse kaas 1 citroen 20 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g winterpeen 4 stengels bleekselderij 3 el olie 800 g tomatenblokjes (blik à 400 g) 450 g bladspinazie à la crème (diepvries, pak)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g bloem 5 eieren 2 eetlepels olijfolie extra vierge 300 g aardappels (kruimig geschild) 1 teentje knoflook (geperst) 100 g pecorino[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 pakken gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, a 500 g) 1 el olijfolie 1 duopak gerookte spekblokjes (250 g) 2 uien (gesnipperd) 1[...]
Bron: ah.nlHet is alweer een tijd geleden dat ik gnocchi maakte, maar ik had nog ricotta over en dat was net genoeg om deze fluweelzachte deegkussentjes weer eens te[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlUit het mooie boek De Basics van Donna Hay maakte ik laatst gnocchi van ricotta. Normaal maak je gnocchi van aardappelpuree gemengd met bloem, maar bij dit[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl