Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten Porties : 4 3 eetlepels olie (voor de saus) 1 grote ui, gesneden 100 gr bacon (of spek), vet eraf gesneden en in blokjes 25 gr bloem 300 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIn de ene (grote) pan (lees: wok) een enorme lading zelfgemaakte tomatensaus, oftewel 'ragú'; van uien, knoflook, blokjes bacon, rundergehakt, tomatenpuree,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen heerlijke lasagne met pompoen en een combinatie van varkensvlees en rundvlees van Jamie Oliver. Ingrediënten voor 4 personen: voor de saus: 4 dunne plakjes[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHet klassieke, ouderwetse lasagne-recept met de italiaanse heilige 3-eenheid (aka wortel, ui en bleekselderij) maar in plaats van bechamel met creme fraiche![...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlLasagne vellen gaar koken en droog deppen. Ondertussen cherrytomaatjes (blik) in pan met chilipoeder en tijm. Zalmmoot in reepjes snijden en door tomaten saus.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten 50 g boter 50 g bloem 700 ml melk 1 bekertje slagroom (125 ml) 1 groentebouillontablet 1 bakje roma tomaten ((250 g), gehalveerd) 75 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pakje bacon ((150 g), in reepjes) 3 courgettes (in blokjes van 1 cm) 2 tenen knoflook (geperst) 1 fles tomatensaus (passato di pomodoro[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 lasagnebladen (pakje 250 g, koelvers) 1 bakje basilicum ((15 g), alleen de blaadjes) 10 tasty tom tomaten 8 plakken Parmaham (gehalveerd)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 130 g mix voor lasagnesaus (pak) 1 liter kraanwater 2 uien 2 rode paprika's 50 g groene olijven zonder pit 250 g chorizo (worst) 2 el[...]
Bron: ah.nlZe zijn er weer, de asperges van Hollandse bodem. Vorige week heb ik al asperges gegeten op de klassieke manier met ham, ei en hollandaisesaus, maar deze week[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDit recept met prei is heerlijk zacht van smaak, omdat de prei langzaam gestoofd is in wijn en bouillon onder een dakje van parmaham. De pappardelle heb ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlZe zijn er weer, de asperges van Hollandse bodem. Vorige week heb ik al asperges gegeten op de klassieke manier met ham, ei en hollandaisesaus, maar deze week[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlZe zijn er weer, de asperges van Hollandse bodem. Het aspergeseizoen loopt afhankelijk van de temperatuur in Nederland van maart/april tot op 24 juni, Sint[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl