Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
voor 2 personen 200 gram Penne 2 rode paprika olijfolie 2 eetlepels Ricotta 1 ui 3 teentjes knoflook 2 eetlepels Salsa di Pomodoro 4 gedroogde tomaten zout 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 6 el pijnboompitten, geroosterd - 250 g ricotta - 100 g semi zongedroogde tomaatjes op olie, uitgelekt, in dunne reepjes - 3 el[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 2 personen 200 gram Penne 2 rode paprika olijfolie 2 eetlepels Ricotta 1 ui 3 teentjes knoflook 2 eetlepels Salsa di Pomodoro 4 gedroogde tomaten zout 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g pastabloem 150 g artisjokken alla contadina 250 g ricotta 4 tl pesto al limone 4 takjes platte peterselie + extra voor garneren 4 el[...]
Bron: smulweb.nlDoor de zoete smaken valt dit gerecht ook goed in de smaak bij kinderen. Het is echt een klassieker. We maken deze vulling voor ravioli nu al bijna tien jaar.[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDit is alweer mijn tweede foodblogswap, waarbij foodbloggers elke maand koken van een ander blog. Deze maand kook ik van het blog van Nienke, love4food.nl .[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlI made a minced-meat ricotta ravioli stuffing the other day. The ravioli was a complete pain in the ass to fill and after two hours of it, the last thing I[...]
Bron: ilseskitchen.blogspot.comIk zag al een hele tijd terug dit recept in Gino's pasta staan en het stond op mijn lijstje van moet ik zeker maken en vandaag was eindelijk die dag gekomen.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten (hoofdgerecht voor 2 personen, voorgerecht voor 4 personen) Pastadeeg voor 2 personen 300 gram courgette (in blokjes) 100 gram Ricotta 50 gram[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comIngrediënten 1 kg witte asperges 250 g penne rigate (zak à 500 g) 1 citroen 250 g verse zalmfilets 100 g ricotta 15 g basilicum (zakje) zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 350 g broccoli 150 g zongedroogde tomaten (pot 295 g) 300 g penne rigate (zak 500 g) 450 g bladspinazie deelblokjes (diepvries) 2 eieren 250[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 350 g fusilli 500 g trostomaten 1 teen knoflook 250 g ricotta 15 g basilicum (bakje à 15 g) 4 el olijfolie extra vergine zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 2 tenen knoflook 8 el olijfolie 400 g tomatenblokjes (blik) 1 tl suiker 30 g basilicum (bakje à 15 g) 2 el pijnboompitten 300 g[...]
Bron: ah.nl'Ik hou niet van tradities, maar wel met Kerst', zei Claudia uit Napels tegen mij, 'Jullie zijn altijd druk met wat zullen we eten, maar wij in Italië eten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGoedenavond! Vandaag was ik op m'n werk zo druk, dat ik gewoon de hele dag niet heb nagedacht over wat ik 's avonds wilde eten. Pas rond een uur of half 5[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl