Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
voor 10 personen * 1 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) * 2 bollen mozzarella in fijne plakjes gesneden * 250 g gepelde garnalen Pastadeeg: Je kan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 Cannellonipijpjes, 2 eetl geraspte kaas, Vulling: 500g gehakt. 15 ml olijfolie 1 gehakte ui 2 teentjes knoflook 225 g diepvries spinazie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 g boter 50 g bloem 600 ml volle melk 2 laurierblaadjes nootmuskaat 3 eetlepels olijfolie 3-4 dikke preien (totaal ca. 1250 g), in dunne[...]
Bron: smulweb.nlDit is alweer mijn tweede foodblogswap, waarbij foodbloggers elke maand koken van een ander blog. Deze maand kook ik van het blog van Nienke, love4food.nl .[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlVanavond eet ik in mijn eentje omdat Peter weer begonnen is met het oefenen met zijn bedrijfsband en ik heb voor mezelf een lekkere pan spaghetti gemaakt met[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlGisteren weer bevangen door het Italie-virus en vandaag werd het dus weer een maaltijd met de kleuren van de Italiaanse vlag! Urenlang had il sugo, de[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nl2 personen 2 plakken seitan (De Hobbit) Voor de saus: 1 ui gesnipperd, grote teen knoflook geperst, 1 stengel bleekselderij in stukjes, 1 wortel geraspt of in[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl'De Hollandse pot gaat internationaal' is het thema van het foodblogevent van januari 2014. Een logisch thema als je bedenkt dat de host van deze maand - Ellen[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frLasagne behoort toch wel tot één van mijn favoriete gerechten. Je kunt variëren met ingrediënten, van standaard bolognese tot zalm & spinazie of - zoals[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 2 bakjes cherry tomaten (a 250 g) 6 laurierblaadjes 1 teen knoflook (geperst) 4 el olijfolie 1 pakje verse lasagnebladen (250 g) 1 blikje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 900 g bladspinazie (diepvries) 75 g boter 50 g bloem 6 dl melk 1 laurierblaadje zout en peper nootmuskaat 2 grote uien 1 pot geroosterde[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bak verse mosselen (2 kg) 1 laurierblaadje 2½ dl droge witte wijn 2 tenen knoflook 1 gedroogde chilipeper (chille) 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nl2-3 personen Morgen begin ik met de challenge van Kliek & Co om een maand lang geen bruikbaar voedsel weg te gooien. Laten we dan maar meteen beginnen met[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlI'm back ! De laatste 2,3 weken is het hier zéér rustig geweest. 't Is te zeggen, op de blog is het zéér rustig geweest. Ik kookte en bakte nog wel maar ik[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beMmmm lekker boerenkool, maar niet in de stamppot maar in de lasagne. Ik weet het nog steeds tegen te houden dat we boerenkoolstamppot eten, maar ik kan het[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlBegin met de saus: snipper de ui, knoflook en snijd één hand van de verse basilicum (inclusief steeltjes) en de wortel fijn. Verwarm een grote braadpan met een[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl