Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 181 recepten
voor 6 personen 100 g boter 75 g bloem 1 liter visbouillon (van tablet) 1/2 bakje dille (a 15 g), fijngesneden 4 preien, gewassen 1 bakje mascarpone (zachte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. lasagnevellen zout 1 portie bolognesesaus 30 gr. boter 30 gr. bloem 5 dl. melk peper, zout, nootmuskaat 50 gr. geraspte Parmezaanse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 blik tomatenstukjes, 1 grote ui, 1 rode en 1 gele paprika, basilicum, italiaanse kruiden, (biologisch rundergehakt 300 g), olijfolie,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 100 ml olijfolie, 15 blaadjes salie, uit zakje verse Italiaanse kruiden mix), 2 braadworsten (Biologisch), 250 g ricotta (kaas), 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten * 300 g bloem * 3 eieren, losgeklopt * 4 eetlepels olijfolie * voor de vulling * 250 g ricotta * 2 eetlepels versgeraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de ravioli : 125 gr bloem - 1 snuifje zout - 1 ei - 1 lepel olie - 1 koffielpel water Voor de vulling : 500 gr ricotta - 1 lepel gehakte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 g macaroni 300 g gekookte ham (dikke sneetjes of in een blokje) 400 g gemalen kaas (bv. Emmentaler) 5 eieren 30 g boter 40 g bloem 6 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 300 gr voorgekookte verse lasagnebladen 1,5 liter besciamella (gekocht of zelfgemaakt met 150 gr boter, 150 gr bloem, 1,5 liter melk,[...]
Bron: smulweb.nl250 g lasagnebladen (1 doosje) 1 kg gezeefde tomaten (2 pakjes) 1 klein blikje tomatenpuree half glas rode wijn 500 g rundergehakt 125 g creme fraiche (1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 2 courgettes - ca. 12 lasagnebladen (4 lagen) - 100 gram harde geitenkaas in plakken of geraspt - Tomatensaus (1 portie) * Olijfolie * 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui 1 winterwortel 2 stengels bleekselderij 100 gr ontbijtspekblokjes 300 gr rundergehakt 1 dl droge rode wijn 1,5 dl vleesbouillon 70 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 Cannellonipijpjes, 2 eetl geraspte kaas, Vulling: 500g gehakt. 15 ml olijfolie 1 gehakte ui 2 teentjes knoflook 225 g diepvries spinazie[...]
Bron: smulweb.nl* 350 gr bloem * 3 eieren * 2 el water * snuf zout Vulling: * 250 gr ricotta, uitgelekt * 50 gr parmezaanse kaas Voorbereiding Maak het deeg, mocht je niet[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Een basis deeg recept voor lasagne, cannelloni en ravioli Benodig ingrediënten voor 500g deeg 400 g tarwe bloem 1/2 e zout 1 e olie 3-4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr geschilde, schone pompoen 2 el olijfolie 2 kipfilets 1 tl gehakte rozemarijn 2 el (geroosterde) pijnboompitten 200 gr verse ricotta 12[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -200 g (voor saus) + 100 g (om te gratineren) Brugge Rodenbach Kaas -300 g gekookte ham in reepjes gesneden -500 g macaroni -150 g boter -150[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen Voor de Pasta 300 gram pastameel 3 kakelverse eieren Voor de Cherrytomatensaus 250 ml extra vergine olijfolie 32 cherrytomaten, horizontaal[...]
Bron: smulweb.nl