Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen * 2 eetlepels olijfolie * 1 ui, gesnipperd * 2 courgettes, geraspt * 3 teentjes knoflook, geperst * 500 g spinazie, gehakt * 250 g ricotta *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 plakken mager rookspek; 2 middelgrote uien; 2 tenen knoflook; 2 winterwortels; 2 stengels bleekselderij; olijfolie; 2 theelepels gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 2 eetlepels olijfolie * 1 ui, gesnipperd * 2 courgettes, geraspt * 3 teentjes knoflook, geperst * 500 g spinazie, gehakt * 250 g ricotta *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 plakken mager rookspek; 2 middelgrote uien; 2 tenen knoflook; 2 winterwortels; 2 stengels bleekselderij; olijfolie; 2 theelepels gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 plakken mager rookspek + 2 middelgrote uien 2 tenen knoflook 2 winterwortels 2 stengels bleekselderij olijfolie 2 tl gedroogde oregano 500 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 30 gram boter 6 gedroogde abrikozen 300 gram kleingesneden snijbonen (of sperziebonen) 50 gram ontbijtspek in blokjes 300 gram half om half[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 plakken mager rookspek 2 middelgrote uien 2 tenen knoflook 2 winterpenen 2 stengels bleekselderij olijfolie 2 tl gedroogde oregano 500 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 30 gram boter 6 gedroogde abrikozen 300 gram kleingesneden snijbonen (of sperziebonen) 50 gram ontbijtspek in blokjes 300 gram half om half[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 plakken mager rookspek 2 middelgrote uien 2 tenen knoflook 2 winterpenen 2 stengels bleekselderij olijfolie 2 tl gedroogde oregano 500 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 kleine Cannelloni`s 400 gram half om half gehakt 3 sjalotjes (heel fijn gesnipperd) 3 teentjes knoflook (heel fijn gesnipperd) 1 Spaans[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 kleine Cannelloni`s 400 gram half om half gehakt 3 sjalotjes (heel fijn gesnipperd) 3 teentjes knoflook (heel fijn gesnipperd) 1 Spaans[...]
Bron: smulweb.nl