Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 41 recepten
voor 4 personen * 500 gram rundergehakt * 2 tenen knoflook, fijngesneden * olijfolie extra vergine * 1 flinke ui, gesnipperd * 3 eetl. wortel in blokjes * 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 1 ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, geperst 1 stengel bleekselderij, fijngesneden 1 blik[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 1 grote ui, fijngesneden 1 flinke wortel, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g hertengehakt 1 kleine ui, fijngesneden 1 ei 3 el bloem 1 el fijngehakte verse kruiden, zoals tijm en peterselie 2 el extra[...]
Bron: allrecipes.nlToch minstens een keer per jaar moet er een grote bak lasagne worden gemaakt. Lasagne eten is voor mij net zoiets als aardappelpuree. Food for the soul,[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comNodig voor 4 personen: * 4-5 ons spaghetti * 150-200 gram spekjes * 1 ui * 1 courgette * 5 stengels bleekselderij * 2 dl. koffieroom * 4 mesp. tijm * 2 ons[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlLasagne wordt bij voorkeur gemaakt met h.o.h-gehakt; van rund en varken om precies te zijn. Ik zeg het er maar even bij, voor het geval je je h.o.h gehakt bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlNa de vele BBQ's, maaltijdsalade's en stokbroden van de afgelopen tijd hadden wij wel weer eens zin in een lekker dampend bordje pasta! Samen met mijn jongste[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nl2 personen 2 plakken seitan (De Hobbit) Voor de saus: 1 ui gesnipperd, grote teen knoflook geperst, 1 stengel bleekselderij in stukjes, 1 wortel geraspt of in[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIngrediënten 150 g winterpeen (geschild) 2 stengels bleekselderij 30 g boter 1 pakje Prosciutto di Parma ((vleeswaren 75 g), in reepjes) 400 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g spaghetti 4 boerenworst 1 grote ui 1 winterpeen 2 stengels bleekselderij 1 rode peper 140 g tomatenpuree 2 el kraanwater 1 tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 2 ansjovisfilets 1 ui 3 tenen knoflook 800 g gepelde tomaten (blik à 400 g) 1 tl suiker 3 takjes basilicum 400 g spaghetti[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 grote ui 250 g winterpeen 2 stengels bleekselderij ½ runderbouillonblokje 2 el olijfolie 25 g boter 450 g mager rundergehakt 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 el olijfolie extra vierge (biologisch) 2 uien ((biologisch), in dunne halve ringen) 4 stengels bleekselderij ((biologisch), in stukjes) 1[...]
Bron: ah.nl