Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
2 pakken verse tagliatelle (AH) 1 pak magere spekreepjes (175 g) 250 ml slagroom 4 tenen knoflook 1 zakje geraspte oude kaas olijfolie peper Spekreepjes goed[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl(2 pers) 1 pak verse ravioli rossi (AH, 250 gr) 1 doosje oesterzwammen 125 ml slagroom 2 el pesto rosso (pot, bertolli) 50 gram ontbijtspek verse bieslook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig voor 4 personen: * 400 gr. tagiatelle * 250 gr. gehakt * 1 ui en een teentje knoflook * 150 gr. geitenkaas of oude geraspte kaas * 50gr. pijnboompitten *[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig voor 4 personen: * 4-5 ons spaghetti * 150-200 gram spekjes * 1 ui * 1 courgette * 5 stengels bleekselderij * 2 dl. koffieroom * 4 mesp. tijm * 2 ons[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDie boter! Onthoud die even, want de rest van het recept is minder kritisch en daar kan je alle kanten mee uit. De pistacheboter is feitelijk een pesto op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMeneer zat twee weken in Groenland en dat betekent dat wij thuis qua avondeten weer waren aanbeland bij de categorie Gezond en Snel. Want ik kom thuis met de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe beroemdste pastasauzen (Carbonara, Amatriciana, Cacio e pepe, Pesto Genovese, etc.) hebben gemeen dat ze allemaal uit zeer weinig ingrediënten bestaan. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOp de foto staat een lasagne gemaakt met de helft van de benodigdheden hieronder. Het was voldoende voor ons, maar een beetje sneu. Zo dun. Met drie laagjes.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVerdorie, hoe klein moet je olijven snijden voordat de kinderen het niet meer zien? Het was weer eens de oudste dochter die de stukjes op de rand van het bord[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk weet het nog goed. Ik was vijftien en op vakantie in Amerika. Via familie kwamen we terecht bij vrienden, die ons uitnodigden voor het avondeten. Wat zullen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIndonesische macaroni – ja, dat moest ik hier thuis ook al uitleggen. Maar het kwam door een jaren-80 recept, dat ik ergens in een boekje tegenkwam en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAfbeelding van Susana Martins via Pixabay Een dochter keek kritisch mee naar het fotograferen. ‘Als je hier een foto van maakt, gaat niemand het eten,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAgrodolce is een Italiaanse zoetzure saus, meestal gemaakt met azijn en suiker. Zo ook in deze simpele pasta. Het levert een milde, maar typische smaak op, die[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl