Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
voor 4 personen 400 gr tagliatelle - 1/4 ltr slagroom - 1 teentje knoflook - 200 gr Fontina kaas - 100 gr noten (pijnboompitten, hazelnoten of walnoten) - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr tagliatelle - 1/4 ltr slagroom - 1 teentje knoflook - 200 gr Fontina kaas - 100 gr noten (pijnboompitten, hazelnoten of walnoten) - 2[...]
Bron: smulweb.nlOproep recepten Dit recept is door Ineke Slingerland gedeeld. Zij kookte dit recept uit een vegetarisch kookboekje tijdens een weekend en vulde het aan met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHeerlijke pesto met geroosterde tomaatjes, amandelen, basilicum e n Parmezaanse kaas. Spaghetti met geroosterde tomaten en amandelpesto Recept voor : 4[...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nlLasagne wordt bij voorkeur gemaakt met h.o.h-gehakt; van rund en varken om precies te zijn. Ik zeg het er maar even bij, voor het geval je je h.o.h gehakt bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 750 g pompoen (geschild) 2 tenen knoflook (gepeld) 300 g penne (volkoren) 2 el olijfolie (met chilipeper) 2 uien (fijngesnipperd) 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak tagliatelle bicolore (pasta 375 g) 1 grote aubergine 1 teentje knoflook 4 eetlepels olijfolie 1 schaaltje Quorn fijngehakt (175 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 1 teen knoflook (in dunne plakjes) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1 pak verse lasagnebladen (250 g) 1 prei (gewassen) 1/2 pak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 x 200 g tagliatelle (pasta) 2 bakjes romaatjes (mini-romatomaten, a 250 g) 5 eetlepels kruidenolie peterselie-knoflook (flesje a 80 ml)[...]
Bron: ah.nlHet is alweer een tijd geleden dat ik gnocchi maakte, maar ik had nog ricotta over en dat was net genoeg om deze fluweelzachte deegkussentjes weer eens te[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlGnocchi is een Italiaanse pasta-soort. Je spreekt het uit als ‘njokki’. Het woord gnocchi , meervoud van het Italiaanse gnocco , betekent[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlLasagne wordt bij voorkeur gemaakt met h.o.h-gehakt; van rund en varken om precies te zijn. Ik zeg het er maar even bij, voor het geval je je h.o.h gehakt bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMeneer zat twee weken in Groenland en dat betekent dat wij thuis qua avondeten weer waren aanbeland bij de categorie Gezond en Snel. Want ik kom thuis met de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet tweede recept met pompoen, deze keer in een lasagne verwerkt. Ik heb hiervoor een Uchiki Kuri gebruikt, dat zijn de bekende oranje pompoenen. Deze zie je[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl400 gram penne, 25 gram parmezaanse kaas (optineel), bosje bascilicum, halve groene peper, zaadjes verwijderd, 2 tenen knoflook, 50 gram ongezouten en gepelde[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl