Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Ingrediënten Porties : 2 500 gr mager rundergehakt 2 uien in blokjes gesneden 2 blikken gehakte tomaten flinke snuf gemengde kruiden 1/2 fles rode wijn[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 Voor de vleessaus 3 eetlepels olijfolie 1 grote ui, gehakt 2 kleine stengels bleekselderij, gehakt 2 wortels, gehakt 2 grote[...]
Bron: allrecipes.nlDeze lasagne is zacht van smaak en lekker romig. Ingrediënten : 20 gram gedroogde Porcini (eekhoorntjesbrood) 2 eetlepels olijfolie 2 grote uien 1 laurierblad[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIngrediënten 900 g bladspinazie (diepvries) 75 g boter 50 g bloem 6 dl melk 1 laurierblaadje zout en peper nootmuskaat 2 grote uien 1 pot geroosterde[...]
Bron: ah.nlDeze lasagne is zacht van smaak en lekker romig. Ingrediënten : 20 gram gedroogde Porcini (eekhoorntjesbrood) 2 eetlepels olijfolie 2 grote uien 1 laurierblad[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlHet is weekend, vies weer buiten...echt een dag om lang in de keuken te staan wat mij betreft! (maar goed, ik kan iedere dag wel lang in de keuken[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlHet lijkt zo makkelijk, maar hoe maak je een saus die in je geheugen blijft. En pasta is ook zo iets, verse is heerlijk, maar gedroogde kan ook heerlijk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlLasagne Lasagne is een Italiaanse gerecht, gebaseerd op pasta in de vorm van bladeren (als bladerdeeg). Het is niet echt moeilijk om te maken, mits je een oven[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 4 personen 250 gr. Lasagne 1 zakje Béchamelsaus 500 gr. Rundvlees 100 gr. Spek mager, gerookt 80 gr. Bloem 80 gr. Boter 250 milliliter Wijn witte,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr. Lasagne 1 zakje Béchamelsaus 500 gr. Rundvlees 100 gr. Spek mager, gerookt 80 gr. Bloem 80 gr. Boter 250 milliliter Wijn witte,[...]
Bron: smulweb.nl