Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
OK. Goedkoop is dit gerecht niet. Je moet een kat een kat durven noemen. Zeebaars, vooral als je voor de wilde kiest (= de beste), is duur. Truffel is dat ook.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDeze blog bestaat nu iets meer dan een jaar en het is de allereerste keer dat ik een recept publiceer met tonijn. Tonijn wordt overbevist en bepaalde soorten[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk heb lang getwijfeld of ik dit receptje wel zou bloggen. Ik ben mij ervan bewust dat foie gras geen onbesproken ingrediënt is. Dus ik zou zeggen: je kan 't[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVandaag was het minder leuk wakker worden. Het begon zo mooi met de aftrap! Vandaag, de WK-kater en bij mij de effecten van het veel te laat naar bed gegaan[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlOnlangs hebben we de Nederlandse versie van dit kookboek gekocht en er staan zulke lekkere recepten in. Wat Katie Eet is een combinatie van een culinair[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlVeel pasta eten is niet gezond, ik denk dat het algemeen bekend is. Voor mij is een goede pasta met een romige saus (het liefst met cantharellen en zwarte[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIngrediënten 400 g tagliatelle (lintpasta) 1 schaaltje seizoensmelange (paddestoelen, 150 g) 1 bakje oesterzwammen (150 g) 6 el olijfolie met witte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g groene asperges zout 4 gedroogde tomaten in olie (potje) 1½ zakje verse basilicum (Ã 15 g) 3 eetlepels olijfolie met[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 bakjes paddestoelenmelange (a 200 g) 4 el olijfolie 3 tenen knoflook (in plakjes) chilipeper uit de molen 150 ml paddenstoelenbouillon[...]
Bron: ah.nlOnlangs hebben we de Nederlandse versie van dit kookboek gekocht en er staan zulke lekkere recepten in. Wat Katie Eet is een combinatie van een culinair[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIk moet af en toe glimlachen als ik aan de kassa van één van onze plaatselijke supermarkten sta. In het voorjaar al een keer toen ik verse munt kocht en de[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIk had wat aardappeltruffelpuree over. Daar maakte ik deze heerlijke gnocchi mee. 500 gram aardappelpuree 100 gram bloem 1 eidooier verse zwarte truffel[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl25 gram roomboter 2 eetlepels olijfolie half bakje kastanje champignons in plakjes gesneden gemalen zwarte peper uit de molen 100/150 gram pecorino met truffel[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl2 personen zakje tortellini met truffel (Grand Italia) bakje gemengde paddenstoelen in stukjes gesneden/gescheurd 1/2 ui gesnipperd en teen knoflook geperst[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl100 gram semolina 100 gram bloem tipo 00 2 eieren geklutst 250 gram kastanje champignons 150 gram oesterzwammen in stukken gescheurd 125 gram ricotta 100 ml[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl